Günümüz oyunlarına taş çıkaran, düşük sistemli en iyi eski PC oyunu sizce ne?

GTA Kurtlar Vadisi 😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Half life seri nostalji diye tekrar oynuyorum. Türkçe alt yazılı daha keyifli oluyor. Eskiden İngilizce bodoslama oynamıştım.
Nintendo'nun oyunları en iyisi eski yeni fark etmez. Super Metroid en sevdiğim video oyun
Counter Strike 1.6
Half Life
GTA Vice
GTA San
NFS Underground
NFS Most Wanted
Ulan zamanında ne oynardık bu halt life oyununu, bazukalar, oklar, lazerler ve elektrikler havada ucuşurdu, daha sonrasında mavi halt life çıktı o da çok iyiydi.. o zamanların iki mükemmel savaş oyunu counter strike ve halt life efsaneleri,, ki zaten bu oyunlardan sonra hiç online ve savaş oyunu oynamadim, en son bu oyunlar varken oynardık cocukkek, daha sonrasinda pubg falan çıktı sanırım henuz bir dakikami bile harcamadim,, hayatı artık daha da ciddiye alarak yaşıyorum vaktimi boş şeylere harcamak ziyan sayılır benim icin.
Bu arada dikkatimi çektigi için yorum yapacaktim ama amacımı unuttum,, ulan bu adam doctor strange ve Sherlock Holmesin başrolü Benedict Cumberbatch'e kadar çok benziyormuş :))
Cod: black ops 1 live for speed/need for speed ve gta:san andreas. Fps oyunu olarak da wolfenstein 3d eğlenceli fakat 1 1.5 veya 2 saat oynayinca baş ağrısı mide bulantisi yapiyor
Tartışmaya gerek yok karizmanın öz evladı Tommy Vercetti abimiz
Telefona indirme şansım olsa telden oynarım.
Gta türleri
Cs.16
Nf 24 muydu ne bi araba oyunu
Başka yok bildiklerim. Bayadır oynamiyorum😥
Half Life ve Gta San Andreas. Bir de Atari oyunları vardı. Birinin adını unuttum ama güzellerdi. Ninja Kaplumbağalar ve Taş Devri oyunu vardı.
Counter Strike 1.5, arkadaşlarla toplanmışsın saatlerce kapışıyorsun. Takımımız vardı vay anasını ne günlerdi ya.
Quake Halflife NFS Gta Sanandreas Gta ViceCity SeriousSam serileri daha aklima gelmeyen bir cok oyun
oo bayılırım half-life a croffire map özellikle oynamak isteyen varsa mesaj atsın saatlerce oynayabilirim
Far Cry 1
Half life 1
Doom
Diablo 2
Counter Strike 1.6
Red Alert
şu an aklıma gelen bunlar.
Quickt 3 (ismini yanlis yazmis olabilirim ama bilenler bilir)
Evet Half Life Campaign mod çok güzeldi normal pvp de olmayan bir sürü şey vardı
Bir çok oyun var ama en iyisi cidden HALF-LİFE.
Ooo half life candır ya az mı okuldan kaçıp oynadık
Counter strike 1.6 tabiki 22 23 yıllık oyun bak hala değerini koruyor başka hangi oyun böyle uzun ömürlü. Cs 1.6 Rus serverında oynuyorum istemeden Rusça öğrenmeye başladım 😀
kesinlikle dogru yaa vay bee eski gunler cizbizla ne adam oldurudum duvarin arkasindan
S. T. A. L. K. E. R. Serisini deneyebilirsiniz. Taş çıkartmasını istiyorsanız 1 2 mod pack ile bu nasıl o oyun dedirtebiliyor.
Korku / hayatta kalma / fps tarzı bi oyun tek kişiliktir alışmak zaman ister ingilizceniz yoksa çok zorlanabilirsiniz türkçe çeviri yamaları internette mevcut
-GTA Vice City
-GTA San Andreas
-Age Of Empires
-Counter Strike 1.6
-Pes 2013
-Left 4 dead
En İyi Kız Görüşü