Bende kurulu oyun yok ama çok çok eskilerden online emülatör sitelerinden Street Fighter gibi oyunları bulup ara ara oynuyorum. Sen 10-15 yıl önceki oyunları sormuşsun ama ben 30 yıl öncesine gidiyorum :)
Nostaljik oluyor. Biz zamanında Street Fighter'ı atari salonunda jeton alıp oynardık, 1-2 kredimiz olurdu. Ama şimdi öyle değil, istediğin kadar oyna :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende kurulu oyun yok ama çok çok eskilerden online emülatör sitelerinden Street Fighter gibi oyunları bulup ara ara oynuyorum. Sen 10-15 yıl önceki oyunları sormuşsun ama ben 30 yıl öncesine gidiyorum :)
Bende eski oyunları ara sıra açıp oynuyorum 😁
Nostaljik oluyor. Biz zamanında Street Fighter'ı atari salonunda jeton alıp oynardık, 1-2 kredimiz olurdu. Ama şimdi öyle değil, istediğin kadar oyna :)
Eski pc de gta vice city ice tower nfs u2 prototype vardı çocukluğumuz bunlarla geçti sayılır
Şu an bilgisayarımda yüklü olan en eski oyun Batman Arkham Asylum GotY Edition (2010)
Gittim otuz binlik laptop aldım içinde süper mario bile yok telefon açtım sövdüm 🤣
Oynamıyorum artık ama cs go var
cs 1.6 var 1999 oyunh
Half life
Ay ne güzel oyundu o ya
Oyun oynuyor musuun
Çok fazla oynuyorum
Özele gelir misiiiinn
Olmazsa olmaz 😀
nfs2 :D
Gel ben sana yüklerim
San andres var
Bendeki san andreas silinmiş nerden bulabilirim bidaha? Bana netten indirme virüslü olur dediler de oyunu da özledim :d
Game loop dan yükle.
Başka yolu yok mu