Çok fazla görüyorum ve inanılmaz hareketler yapıyorum dggahgdf bir keresinde Ahri ile koridorda amaçsızca hareket etmeden dizilmiş rakibin önünden geçerek küremi hepsine değdirmek için zikzak çizmiştim garipti baya

Çok fazla görüyorum ve inanılmaz hareketler yapıyorum dggahgdf bir keresinde Ahri ile koridorda amaçsızca hareket etmeden dizilmiş rakibin önünden geçerek küremi hepsine değdirmek için zikzak çizmiştim garipti baya

Nadiren giriyor. Yıllar önce GTA San Andreas oynuyordum, rüyamda GTA Türkiye versiyonunu görmüştüm. GTA Türkiye'nin ana karakteriymişim ve oyunun en azılı katili ve hırsızıymışım. Polislerden kılık ve araba değiştirerek kaçıyormuşum. En çok da lüks araba çalıp kaçırıyormuşum.
Cevap
5Cevap
Bazen giriyor
Evet bir ara arkadaşımla o kadar çok candy crush oynuyorduk ki uyumadan önce uyurken sürekli beynimde oynamaya devam ediyordum ahsjs
arkadasla beraber oynanılıyor mu artık
Staj yaparken sadece 1 pcmiz vardı ve internet yoktu candy crush yüklüydü. Sırayla oynuyorduk 😂
ay ay anılarım depresti öbmnöçbn
Ahsjss kıyamamm
5,6 yıl önce Minecraft karakteri olmuştum rüyamda. 😂
hjsgdhgd
Komik mi endermenler çok korkunçtu djdmdn
beni koca koca devler yiyene kadar iyi bi oyundu shfghfgh
Bu oyunun adı ne ilk defa gördüm ben
league of legends
Lol açıklama da koridor demişsin zaten sjslsnms
Ama o fotoğraf a bakınca kart oyunu sandım
yok bu benm favori meme lerimden jaflhdfjkhg
Onu burada dememeliydin jdmxnxmxnx
Ne olduğunu bilmezler kesin
Bu oyunu hiç sevemedim
Bi kızla mobilini oynuyordum her seferinde yenip rezil etti sonunda sildim bdmsnzmz
Çok aşırı oynarsam giriyor dün mesela yandere simülatörü abarttım rüyamda kendimi ana karakter olarak gördüm
Morgana ve kayle oynarken görmüştüm kendimi ve çocukken sıklıkla Silkroad Online oynadığımı gördüğüm olmuştu.
Bir ara sims giriyordu sösşşsşsdm
Haha 😅😂 Bazen Evet
Hayır , girmiyor
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?