Gamer Oynadığınız oyunun rüyasını hiç gördüğünüz oldu mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Oynadığınız oyunun rüyasını hiç gördüğünüz oldu mu 🤔#Gamer Oynadığınız oyunun rüyasını hiç gördüğünüz oldu mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. gördüm 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Call of Duty 2 efsanesini internet kafede oynadığım günler hep rüyama girmişti.Bayılmıştım oyuna! 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Rüyamda oyun arkadaşlarımı ve birlikte oyun oynadığımızı görmüştüm sadece 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben genelde uçurumdan atlayıp yataktan düşüyorum..😅 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet Sims 4 aşığıyım ve rüyamda sevdiğim çocuk ile Sims evinde yaşarken o ateşte yanarak ölmüştü. 1 0 Yorumla
Elianajullia Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Rainbıw six siege rüyama girmişti ve koşuyordum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 431 cevap paylaştı. görmedim. ben rüya da görmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gördüm
Call of Duty 2 efsanesini internet kafede oynadığım günler hep rüyama girmişti.
Bayılmıştım oyuna!
Rüyamda oyun arkadaşlarımı ve birlikte oyun oynadığımızı görmüştüm sadece
Ben genelde uçurumdan atlayıp yataktan düşüyorum..😅
Evet Sims 4 aşığıyım ve rüyamda sevdiğim çocuk ile Sims evinde yaşarken o ateşte yanarak ölmüştü.
Rainbıw six siege rüyama girmişti ve koşuyordum
Genelde görürüm çok etkilenirsemm.
Çok kez görürüm.
görmedim. ben rüya da görmem
Olmadı
Yüzlerce kez
Küçükken oluyordu 😄