Önceden Poco X3'ü çok öneriyorlardı. Şimdi durum nedir? En iyi oyun telefonu hangisi?

Önceden Poco X3'ü çok öneriyorlardı. Şimdi durum nedir? En iyi oyun telefonu hangisi?

Evet, günümüzde telefonda fazlasıyla oyunlar oynanmakta. Özellikle her yaş grubunun fazlasıyla ilgisini çekiyor bu durum. Benimde bilgim dahilinde bu telefonlardan bahsetmek istiyorum. Umarım elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

Benimde kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir telefondur. Samsung'un amiral gemisi telefonlarından biri olan Galaxy S23 Ultra, yüksek performans, gelişmiş kamera özellikleri ve geniş bir ekran sunar. Muhtemelen en son teknoloji özelliklerle donatılmış bir cihazdır.

ASUS ROG serisi, oyunculara yönelik akıllı telefonlardır. ROG Phone 7 Ultimate, güçlü bir işlemci, özel soğutma sistemleri ve oyun odaklı özellikler sunan bir model olabilir.

Apple'ın yüksek kaliteli akıllı telefonlarından biri olan iPhone 14 Pro Max, iOS ekosistemi ve gelişmiş kamera yetenekleri ile bilinir. Muhtemelen en yeni iPhone modellerinden biridir.

Birçok arkadaştan bu telefon ile alakalı güzel şeyler duymuştum. Bir önceki nesil ASUS ROG oyuncu telefonu olabilir. Yüksek performans ve oyun deneyimi sunan bir modeldir.
Xiaomi'nin uygun fiyatlı Poco serisi, performans ve uygun fiyat arayan kullanıcılara hitap eder. F4 GT muhtemelen bu serinin bir ürünüdür.

Herkesin bilmediği fakat araştırmalarıma göre birçok insanın gerçekten memnun kaldığı Lenovo Legion serisi, oyun odaklı cihazlar sunar. Yüksek performanslı bir oyun telefonu olabilir. Mutlaka tavsiye ederim.

Harika bir telefon önerisi daha veriyorum senin için. Bu model, Poco serisinin bir sonraki nesil telefonu olabilir, ancak bu telefon hakkında özel bilgilere sahip değilim çünkü bilgilerim 2021 yılına kadar güncel.
Herkese selam. Oyun telefonu sorusunu akışımda görünce hemen damladım. Zamanında Pubg oynamak için bol bol oyun telefonlarına göz atan biriyim. :)
Şimdi size oyun dünyasına hükmedebileceğiniz en güzel oyun telefonlarını önereyim.

ASUS'un oyuncular için tasarlanan telefonu. 6. nesil model. 6D'nin hızlı işlemci mevcut, büyüleyici ekranı ve dokunmatik tetikleyicileri ile de oyunları zevkli hale getiriyor.

Tasarımıyla sizi mutlu edecek bir telefon. Şık bir denizaltı görünümüne sahip diyebiliriz. :D Güçlü özellikleri ile oyunları çok rahat oynatıyor.

Özellikleri dolayısıyla oyunlarda gösterdiği muhteşem performans sizi baya tatmin eder. Bu telefonla oyun oynamak, ciddi iş çünkü tam bir oyun canavarı. :)

Mükemmel bir oyun deneyimi için tasarlanan model.. Oyun telefonu arıyorsanız mutlaka göz atın.

İnce tasarımı ve güçlü özellikleriyle sizi baya tatmin eder. Hem günlük kullanım hem de oyunlar için tercih edebilirsiniz.

14'ü bilmeyen zaten yok. Güçlü işlemcisi ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile oyunları aşırı iyi hale getiriyor.

Katlanabilir ekranı sayesinde hem telefon hem de tablet olarak kullanmak mümkün. Oyunları zaten büyük ekrandan oynamak çok daha güzel deneyim sunuyor. :)

Hız canavarı olarak tanımlanan bu modele geldik. Bu telefonun işlemcisi ve ekranı, oyunları fazlasıyla akıcı oynatıyor. Baya memnun eder.

Uygun fiyatıyla tam bir f/p ürünü diyebiliriz. Yüksek performansa sahip. Oyun oynayacaklar için gayet ideal bir seçim olur.

Bütçenizi zorlamadan oyun oynamak istiyorsanız tercih edilebilir bir telefon. Hızlı işlemciye sahip.
Benim önerilerim bu kadardı. Sevgiler. :)
iphone ne zamandır oyun telefonu :D :D
Oyun telefonu arıyorsan Asus Rog Phone serisi derim. Oyuncu telefonu zaten. Maşallah telefon o kadar güzel ki çoğu akıllı telefonu tokatlıyor. Üstüne fan soğutucu da bulunuyor. Onu istersen takabiliyorsun, sana kalmış. ⭐ 18 GB ram, batarya çok iyi.

Türkiyede yok bu
Cevap
5Cevap
O telefon yüksek performanslı telefon ama piyasaya tekrar bir bakmak lazım. Şöyle GPU larına ve CPU'larına telefonların.
Ben hala poco X3 kullanıyorum en iyi oyun telefonu mu bilmem ama gayet iyi ve akıcı
Xiaomi candır
Hala öneriyorum ben kullanıyorum
Benim telefon, o poco x3 pro 256 gb
Samsung note 10 plus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?