Gamer Sizce en iyi mobil oyun hangisidir? snmmsl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor PUBG MOBILE Call of Duty Mobile League of Legends: Wild Rift Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi mobil oyun hangisidir? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Call of Duty Mobile 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Bence en iyi mobil oyun yok. Bptg desen değil pubg desen değil bana göre Yandere Simulator Mobile çıksaydı en iyi Mobil oyunlardan sayılabilirdi. 2014’ten (ilk çıktığından) beri mobilde yok:( 0 0 Yorumla
senEnes Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl *pubg mobile*Modern strike online*drive zone*GTA:SA*GTA:VCEn favori oyunlarımdır. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Arcane legends ve sims freeplay. Bir de retro games adlı eski atari oyunlarını içeren paket. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Temple Run 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Call of Duty Mobile
Bence en iyi mobil oyun yok. Bptg desen değil pubg desen değil bana göre Yandere Simulator Mobile çıksaydı en iyi Mobil oyunlardan sayılabilirdi. 2014’ten (ilk çıktığından) beri mobilde yok:(
*pubg mobile
*Modern strike online
*drive zone
*GTA:SA
*GTA:VC
En favori oyunlarımdır.
Arcane legends ve sims freeplay. Bir de retro games adlı eski atari oyunlarını içeren paket.
Clash of clans nerede? :D
3310 ile yılan oyunu 😅😂
Arena of Valor bence
PUBG diyebilirim çünkü eğlenceli;
3310 yılan oyunu 😂🤣😂
Redball 😃
Cellat of duty
Pubg harici diger oyunlar zevk vermiyor
PUBG MOBILE
Temple Run 😂
Wr tabiki
New state bana göre