Etiket olarak simülasyon, aksiyon, fps, tek kişilik, hayatta kalma tarzında oyun önerir misiniz?
Etiket olarak simülasyon, aksiyon, fps, tek kişilik, hayatta kalma tarzında oyun önerir misiniz?
arkadaş grubu ile çevrimiçi oynanacak çok oyun var. indirimler de bitti gerçi. ben soruya geç kalmışım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Merhaba,
Kendi adıma konuşmam gerekirse Arma 3 almayı düşünüyorum.
Uzun süredir almayı düşünüyordum, sonunda indirimler geldi ve Arma 3 de bu indirimlerden nasibini aldı. Ultimate Edition %73 indirimde gerçekten çok güzel.
Bir diğer tavsiye edeceğim oyun da Dirt serisi.
Seri tümden indirime girdi denenebilir.
çok ucuzlayanlar arasından Sniper Elite 4, Asetto Corsa ve Fallout new vegas aldım onların dışında Dynig Light ve God of War alınabilir.
Shadow of the Tomb Raider, Cyberpunk, R6 falan veya forza.
New Vegas RPG bakımından güzel bir yapım deniyor o yüzden aldım.
Asetto Corsa ise Hard Simülasyon denemek istediğimden :)
diğer bahsettiklerime bakabilirsin.
Şimdilik aklıma gelen en eğlenceli oyunlar bunlar. Sende olmayan varsa hiç düşünmeden almanı öneririm. Pişman olunmayacak oyunlar hepsi.
Dying Light, God of War, Cyberpunk güzel oyunlar.
Fps, tek kişi, hayatta kalma ve aksiyon denilince favori oyunum olan Far Cry: Primal'ı kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Onun haricinde Batman Collection gibi akıcı ve eğlenceli bir seriyi, ARK:Survival Evolved gibi Far Cry:Primal'ı andıran ama hikaye tabanlı olmayan ve çok oyunculu da oynanabilen bir açık dünya oyunu ve son olarakta The Witcher 3 gibi bir şaheseri almanı kesinlikle tavsiye ederim. İyi eğlenceler dilerim😊👋
Garry mods varsa banada alsanıza ya
42 tl olmuş
valla hiç bakmadım.
En İyi Erkek Görüşü