Ben şimdiye kadar;
Lacuna: 6,5 TL
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered: 6,2 TL
Tavern Master: 12,5 TL
The Room: 1 TL
The Room Two: 1 TL
Serial Cleaner: 2,4 TL
Dorfromantik: 16,10 TL
High on Life: 46 TL
Lamentum: 8,84 TL
Oxenfree: 3,7 TL
Metro Exodus: 37,4 TL
aldım.
Lacuna: 6,5 TL
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered: 6,2 TL
Tavern Master: 12,5 TL
The Room: 1 TL
The Room Two: 1 TL
Serial Cleaner: 2,4 TL
Dorfromantik: 16,10 TL
High on Life: 46 TL
Lamentum: 8,84 TL
Oxenfree: 3,7 TL
Metro Exodus: 37,4 TL
aldım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Serious sam oyunu var
Oyunvip indirden bedava indir bence en iyi virüssüz site
Bu fiyatlara alınır ama ya. Hem yüksek prodüksiyonlu hem de pahalı olan oyunları torrentten vs indirmek mantıklı ama özellikle indie yapımları, özellikle de ucuzsa Steam'den almayı tercih ediyorum.
Batman arkham serisi 15tl
İlkbahar indirimlerinde Origins ile beraber almıştım
Dövüş oyunlarını seviyorsan Mortal Kombat 11 oyunu ile İnjustice 2 paketi %90 indirime girmiş. Ben gördüğüm gibi direk almıştım. En sevdiğim 2 oyun.
https://store.steampowered.com/sub/557569/
İkisi de var. Hatta MK 11 Ultimate'ı 60 küsur, Injustice 2 Legendary'yi 17 TL'ye almıştım geçen sene
Hatırlıyorum.. ikisi 77 TL civarıydı.. ben dedim biraz yüksek sonra alırım😅 tabi demez olaydım.. sonra iki oyunun tek fiyatı 800TL yi bulunca tekrar yaz indirimlerini bekledim ama buseferde 132TL ye aldım. Yani 55 TL zarar🤦
Geçmiş olsun. Aslında şimdi MK XL alasım var 105 TL'ye. Ama 11 varken acaba reboot'u mu beklesem diyorum. Onun da ne kadara çıkacağı belli drğil😕😕😕
Xl de hala online açık mı? Yani çoğunluk 11 e gitti.. aslında hatırladığım kadarıyla mk xl nin kombat Pack 2 paketi baya güzeldi. Bende mi alsam acaba
Ben Online oynamıyorum zaten ya. Girip story veya rastgele karakter pataklayıp çıkıyorum genelde.
Ne anlamı kaldı ki? Online oynayacaksın ki tadı olacak.. hep bilgisayara karşı oynamak sıkıyor. Mesela ben sırf online için satın alıyorum. O değil de merak ettim. Senin Steam de kaç oyun var?
Çok😂 şimdi baktım 212 imiş tam sayı
Wow.. ben eski hesabımı satmıştım. Kendime yeni hesap kuruyorum.. şu an sadece 5 tane oyun var 😅 Seninkinin yanında bir hiç
Eskide kaç oyun vardı?
Yanlış hatırlamıyorsam 150 civarı biseydi.. yine sana yetişemiyorum
Ben Indie oyun çok oynuyorum ya. Ondanmuhtemelen. Bir de çok övülen oyunları (Deus Ex gibi) ucuzdan topluyorum bazen
Az önce 2 oyun daha aldım. Öyle 212 oldu bu arada😂😂😂
Resident Evil serisi var mı sende
Yok maalesef😕 zamanında VII'yi almadım 30 liraya. Pişmanım😕
Ben seriyi alacam ama baya pahalı ama kış indirimlerinde kesin alacağım şu an RESİDENT EVİL 4 sanırım 800 TL civarı.. hiç indirim yapılmamış
O yeni çıktı. Ondanindirim almamıştır. Ama Racoon City Pack 150 TL şu ansanırım. İçinde RE 2 ve 3 var
4 ve üstü daha güzel bence
Bence de en iyileri 4, 7, 8
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!