Dayım bir sürü mükemel oyun fırsat indiriminde. Eğer Far Cry serisinin hayranıysan Bütün seri şu an çok iyi indirimde. FC3 - 13,75TL FC4 - 27TL FC5 ve FC New Dawn birlikte 90 tl bir sürü dlc ile birlikte Devil may cry 5, mükemmel bi heck & slash oyunu, denemediysen ve hiçbirşey bilmiyorsan hakkında, biraz videolarını izle. Çok geniş, dallanıp budaklanan kombolarıyla ünlüdür. Özellikle deluxe editionu iyi indirimde, 160 tan 110a düşmüş. Forza Horizon 4, gayet güzel bi araç simulasyonu. Fiyatı, şu ekonomide bakıldığında en iyi oyunlardan biri. Tavsiye ederim. 47TL felan. Black Desert Online, grafikleri ve oynanışıyla mükemmel mmo rog deneyimi sunan bi oyun. Kara ruh tam bir *ctur, oyuna verdiğin emeği geri alamıyorsun ama yinede 1,90 kr düşmüş alınır yani. Bannerlord türklerin yaptığı en iyi oyundur. Orta çağ temasını en iyi yansıtan oyunlardan biridir, fiyatı da iyi baktığın zaman. 114TL Mortal Kombat X-11 ikiside güzel ikiside aşırı indirimli, bi bak derim. X 14TL 11 ise 24TL Resident evil serisi mükemmel bi indirimde, Village hariç. 4-5-6-7 çekebilirsin hiç düşünmeden. 4/5/6 birlikte 39TL, 7. Si 30 TL Tekken 7 de dünyaya mâl olmuş, eskilerden herkesin bildiği serinin son oyunu 17 tl ye düşmüş gayet iyi fiyat. Dead by Daylight, özellikle arkadaşlarla oynamak için mükemmel bi horror oyunu, illaki duymuşsundur. 18TL ye düşmüş, tertemiz fiyat. İzometrik RPG seviyorsan, Divinity serisi var, 1. Si 20, 2. Si 30TL ye düşmüş. Çok kral oyundur, okumaya dayanan bi diyalog sistemi var. BioShock serisi iyi indirimde bütün oyunları ve dlc leriyle 20TL gibi bir fiyat, mük. Tomb Raider serisi, herşeyi ve bütün oyunlarıyla, tüm koleksiyon 113 TL, fiyat iyi.
Ve geldik en son oyuna.. Kitaplarıyla, Andrej Sapkowski’nin yarattığı bir şaheserin oyununa. Witcher 1-2-3 Yani bu serinin bu kadar ucuz olması, hayatımda gördüğüm en acayip şey. Witcher 1 2,70TL, Witcher 2 4,65TL, Witcher 3 de tüm dlc leri ile birlikte 14TL. Özellikle 2. Ve 3. Oyun iyi. Yani ben anlamıyorum cidden, CDPR neden bu fiyat üzerinde karar kılmış, çünkü yurtdışı steamlerinde fiyatı 50-55 dolar civarında. Öneriler bunlardı, yaz tatilinin keyfini çıkar dostum.
@Shazam6 Ya şöyle oyun sana tercih hakkı sunuyor yap veya yapma gibisinden oyunun kaderini bi tık sen belirliyorsun bir yerde. Grafikler falan hoş birde ana ve yan hikayeler zaten efsane o yüzden.
Sildim valla. Bi bölüm var ya tanklarla geliyorlar karşıda bir yerde havadan roket atıyorlar tepemize bir yandan düşman askerleri taaa ebesinin örekesinden kafama kafama sallıyor sinirlendim sildim oyunu.
Bak normalde FPS oyunlarını çok severim ben. Cod serilerini hep oynadım bitirdimde. Bf serilerinide oynadım hatta bf hardline çok hoşuma gitti 3 kere bitirdim oyunu ama bf5 sinirimi zıplattı, nerdeyse ps4 ün joistiğini kıracaktım.
Bunun için öncelikle Gaming PC lazım. Fiyatlardan dolayıda Gaming PC toplayamıyorum ve Gaming PC olmadığı için sistem yazılımı kırık PS4'ümle idare ediyorum.
Birkaç tane daha var takip listeme bakmam lazım. Bu arada bende zaten olanlardan Total war warhammer 2 Oynamadıysan hala yuh!!! Witcher3 Assassin creed odysseus