Eşimin, "kötü huyum yok şükür et" diyip 4-5 saat PUBG oynuyor olması bana haksızlık değil mi?

Bu konuda eşimle çok tartışıyoruz 7-8 aydır oyun bağımlısı oldu. Bu oyun için telefon borcuna girdi gerek olmadığı halde. Evimiz yok kendimize ait eşyamiz yok en azından bir çamaşır makinem olsa çok mutlu olurdum bunun için borca girse çok sevinirdim. Oyuna bağımlı hale geldi gözü ne beni ne de çocuğunu görüyor. Bir çay demleyin oturup sohbet edecek eş yok var ama yok. Sizinle sohbet edip ilgilenen eşiniz varsa kıymetini bilin. Birde eşim bu oyun bağımlılığıyla övünüyor dua et dua bak evde oturuyorum başka kötü aliskanligim yok 👀 kahveye gitmiyomus içkisi kumarı vs yokmuş. Sizce ben haksızlık mı yapıyorum eşime?

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar da beni anlayana da anlamayanada teşekkür ederim. Fakat bırak oynasın ne var diyenlere şunu soemak istiyorum. Empati kurun aynı şeyi eşiniz size yapsa naparsiniz? Bu yorumu en çokta yapanlar erkekler. Karınız aynı şeyi yapsa eminim sabahsina kapının önüne koyarsınız. Benim burada sorunum belki çözülmez ama kafamadki sorulara az çok cevap bulabiliryijm. Aileme anlatamıyorum zaten.
Eşimin, "kötü huyum yok şükür et" diyip 4-5 saat PUBG oynuyor olması bana haksızlık değil mi?