Var Elbette ki Emeğin Hakkıyla Oynamak Hilecilik Yani Şeref (sizlik yapmamak gerçek oynamaktir hilecilere öyle sinir oluyorum ki beceriksizler Beceremiyorlar hemen hileye başvurup hile yardımı ile işini bitiriyor ne anladım bu Rakipden şimdi Oyun firmaları bu konuda çok sorumsuz pek fazla dikkate almıyor hilecileri alsa zateb Oyunda hile kalmaz hepsi ceza yer
Okey oynarken vardır , seri oynanır. Yavaş okey oynayan adama ‘ durak yapma lan düşüneceksen satranç oyna ‘ denir.
Eşli batakta vardır. Eş eğer iyi diyorsa eli zar zor 7 alır , eline göre ihaleye girersin. Yok 7 diye anırıyorsa el tek basına 5 alır , ihaleye gir demek olur.
Bilgisayar oyunların da takımlı oynuyorsan vurduğun adamı önce sen lootlarsın ihtiyaçlarını alırsın , takım arkadaşları sonra Loot yapar.
İki veya daha çok kişinin zevk alarak yaptığı bir etkinliği sabote etmeye kalkışmamak gereklidir. Oyun içinde ister dostun ister düşmanın olsun, oyunun kuralları çerçevesinde davranmak ve saygı göstermek çok önemlidir. Kimse kurallara uymayan ve diğer oyuncuları rahatsız eden birini oyuna davet etmek istemez. Kendinize iyi bakın.
Evet tabiki. Çok yaşadım da 😒 Başta oynayamadığımı söylediğim hâlde önemli değil deyip sonradan saygısızlık yapmaları daha üzücü. Minnak kalbim dayanmadı 😪
Oyun oynayana saygım sonsuz tepki verilir ama işte oyun oynarken çok değişik küfürler edenler oluyor cok itici görünüyolar. Birde baska oyuncunun kazandığı mühimmata saldıran oyuncular bunu yapmamalı, oyunda olsa mert davransınlar 😂
Yoktur şahsen ben arkadaşlar la oynarken küfürler havada uçuşuyor herkes istediği gibi davranıyor istediğini söylüyor kimsede kimseye sen neden böyle yaptın demez
Teşekkur ederim. de Bi şey diyecektim sana discorttan yazacaktım aslında mesajlarım gelmiyor. sunuculara ne oldu ben mi atılmışım noldu hiçbir şey ortada kalmamış