#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Lost Ark oynayabilirsin. Eğer ilerleyip geliştirebilirsen hesabını oyun sitelerinde de satabilirsin. Oyun görevler vererek ödüller almanı sağlıyor. Oyunda sahip olacağın nadir şeyler olacak. Gold kazanacaksın ve goldlar ile evcil hayvan veya skin alınıyor genelde ve bunun için golda ihtiyaç duyanlar oluyor. Bu şekilde eline geçen her fırsatta satış yapabilirsin bu şekilde ilerlemene değmiş olur.
Ay bakıyım hemen :) <3
atari oyunları var canım mesela
https://www.youtube.com/embed/W_pSizoByBYteşekürler canım
Öyle bir oyun ben de arıyorum. Bunaldım artık oyunlar bitiyor yeni oyun aramak zor geliyor. Şöyle hem sıkmayacak hem de uzun vadeli oynanacak bir oyun arıyorum. Belki bu soruda kayda değer bir şey çıkar diye baktım ama bulamadım. En son Eve Online diye bir oyun var ona bakıyorum ona başlayacak gibiyim.
Persona 5 seni hayattan alıkoyabilecek düzeyde kaliteli ve uzun soluklu. Keza Final Fantasy X'i şiddetle öneririm. Batı tarafında Red Dead Redemption 2 mesela şiddetle öneririm. Hatta yeniden başladım oynamaya ve aşırı keyif alarak ilerliyorum. Daha fazla niş oyunlar var ama onları dillendirmiyorum. :D
Cevap
15Cevap
God of War, Mass Effect 2, The Witcher 3: Wild Hunt, Skyrim V, Chrono Trigger, Gta V
The Witcher 3 önerebilirim yan görev ve şehirde takılacaksan Dying Light'ta bir süre seni idare edebilir. 1 arkadaşla beraber çok zevkli olur.
Legends of legends
Oyna
mmorg önermem o sektör battı artık
Lol un pokemon versiyonunu oynuyorum.. Ben ilerlemeli oyun istiyorum.
Telefonun için emülatör kur PlayStation 1 için god of War Sparta ve chains of olympus u dene süperdir. pspp Gold kur ve PlayStation 1 için o oyunları indir ve oyna
Max payne serisini oynadınız mı?
Oynamadım ama sonsuza dek ilerlemeli mi. :)
Ne tarz oyunları sevdiğine bağlı. En iyi adventure oyunlarıdır bana göre
Mount & Blade Bannerlord 👍
Oyunlarla aram pek iyi değil.
Mount and blade serisinden herhangi bi oyunu
ARK: Survival Evolved şu an steam de ücretsiz oldu
Uncerted
Bannerlord
New world olabilir.
The Witcher 3
Pokemon go oynuyorum guzel oyun tavsiye edeblrm
Last of us 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?