Battlefield 5 veya 1 diyebilirim aslında, birinden biri olması gerek, yazı tura atar seçerdim :d Battlefield 2042 b*kumu yesin cidden. Ne story modu var, ne frostbite motoru hissiyatı veriyor, ne grafik anlamda gelişmiş, ne fizik anlamda gelişmiş hatta gerilemiş ama Portal modu hoş, ona lafım yok. BF serisi batmadan evvelki halini tercih ederim. Hatta aslında Battlefield 2 bile olur ama işte kısıtlı ya özellikleri, bir süre sonra sıkar gibi. Ama işte BF2 nin modable özelliği var, belki o yüzden sıkmayadabilir, tonlarca mod uygularım, Forgotten Hope 2 sinden tut Project Reality sine kadar, Omnicide Mod dan tut CQB moduna kadar çok atmosferik ve eğlenceli modları var. BF2 ile tanıştığım yılı çok iyi hatırlıyorum, 2007 yılıydı, oyun çıkalı daha 2 sene olmuştu, daha yepis yeni ve sıcacıktı :") o kadar iyiydi ki hani hiç böylesi bir oyun ile karşılaşmamıştım. Half Life serisini severken Battlefield serisi gözde serim olmuştu. Hala da öyle 2042 hariç.
Offff bu zamanlar ne iyiydi cod serisi ya :") advanced warfare ile bozmaya başlamıştı... Bir sene mw serisi bir sene black ops serisi mükemmeldi ya :"D
@CanErdemEfil Aynen Be Ya Modern Warfare Serisi Call Of Duty En İyi Yapan Serilerden Black Ops da Çok İyiydi Ama Mw Serisi başka ben Bu Oyunu Kaç defa oynadım Bitirdim Keşke Mobile Çıksa da Modern Warfare 2 Telefonda da Oynasam Arasirtirdim da Telefona indirilir mi Bulamadım Android de oynanır mı Sence
Ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum 8 GB RAM Sahip Maşallah Mobil oyunlar içerisinde Bi çok Oyunu rahatça oynatıyor yüksek ayarda Örnek Pubg Mobile HDR Aşırı Oynuyorum Bence Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynatır En yüksek de olmasa bile orta ayarda Ben internetten Baktım da YouTube dan Bazıları Modern Warfare 3 Telefon da bi şekilde indirip oynuyor Nasıl Oluyor Yapamadım
Ne Güzel Oyundu Be ⭐ Special Ops Modu Vardı Bilirsin Modern Warfare 2 de gelmişti ilk bu mod Özel tekli mod oluyor du yıldız seviyesi vardı ona göre de zorluk tabi ilk 1 yıldız Kolay 2 yıldız orta 3 en zoru Düşman ateş edince Çabuk kırmızı Oluyor canın kötüleşiyor du Cod Bu oyunu biraz farklı şekilde çıkarsın yine çok tutulur bence
Oooofffff MW2 nin special ops modunu 3 er yıldızla bitirmiştim, eskiden bi de PS3 ümüz vardı, kardeşimle MW2 splitscreen special ops co op modunda yardırıyoduk, effffsaneydi ya... Benim ilk steam hesabımı açma sebebim MW2 yi oynayabilmek içindi, sonra tabi gözde platformum steam oldu.
Zevkler Farklıdır Tabi Ama PC Daha Zevkli bence bu Oyun Ben Bilgisayar PC de Oynadım Kaç Bin defa oynadım oynadıkça Hiç sıkılmadım bazı oyunlar vardır bi müddet sonra sıkar ama bu oyun öyle değil haritaları Çalan müzikler çok etkiliyor Ah bi bulsam Telefona bile indircem Oynamak için
Elbette pc de verdiği zevki konsolda ben de bulamadım. Steam de sadece mp si yanılmıyorsam 130 küsür saatti, hala güncel oyuncuları var ya. Bir oyun bu kadar tutabilir ya cidden harika ötesi. Normalde 2 prestije kadar çıkacaktım ama baştan başlamak istemedim, 70 level da sabit kalsın dedim. Oyunun MP kısmı bile aşırı büyüleyici. O eski oyun hissiyatını mükemmel derecede veriyor ya...
Favori operatrm kapkan, ama oyunu çok uzun süredir oynamıyorum cs den geçtim arkadasimin baska arkadasi olmadiği için oyuna başldm bütün operatörler açık ama hepsini dha tanımıyorum, arkadasim sürekli kapkan aldırıyor bnde onu svyrm.