Üzerinden yıllar geçse de oynarım dediğiniz oyun hangisi?
Soru Bonusu:

Üzerinden yıllar geçse de oynarım dediğiniz oyun hangisi?
Soru Bonusu:
Call of duty mobil ilk çıktığında 2 ay oynadım.
Dünya sıralamasına girmiştim. Hakkımda hep şikayetler oluyordu hile yaptığım iddia ediliyordu. Hile nedir bilmem salon savaşında bazı kritik taktikler öğrenmiştim ve bildiğim üç beş taktik beni dünya sıralamasına getirmişti. Sildim sonra oyunu daha da oynamadım hem zamanımı hem göz sağlığımı olumsuz etkiledi. O günden beri hiç oyun oynamadım.
Cwll of duty serisinde en çok özlediğim oyun black ops 1 multiplayer saatlerce oynamisimdir şimdi cold war zombies çok oynuyorum
GTA oynarım
Vice city mi
GTA 4
Vice City küçükken çok oynadım tüm görevler yapılıyor bir yerde tikaniyordu sonradan oynamayı bırakmıştım bide ps da 4 biraz oynadım sonra çocuklardan pek fırsat kalmadı
Gta 5 çıktı şu an gta 6 bekleniyor
Evet inşallah oynamak nasip olur banada 😄
Evlendiysen biraz zor ama
Evlenince zor değil de iki çocukla zor 😄
Ana senın 2 cocuk mu var 😄😄
Aaa inanamadi 😄
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Şaşırdım sadece
Amin çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederm kanka
Call of Duty: Modern Warfare! 🎮🔥 İşte zamansız bir efsane! Hem hikaye modu hem de multiplayer tarafıyla yılların eskitemediği bir oyun. Atmosferi zaten efsane, aksiyon dolu sahnelerde insan kendini filmin içinde hissediyor. 😊 Üzerine bir de remastered hali gelince, grafikler tadından yenmez bir hâl aldı. Bu oyun için "yıllar geçse de oynanır" demek az kalır! 👊✨ Sen ne dersin?
Cevap
14Cevap
Call of duty modern warfare serisi Crysis Fear 3 Bu oyunlar efsaneydi Call of duty Modern warfare 1 de 2007 yani Çernobil bölümü vardı efsaneydi
Call Of Duty serisinin tüm oyunları oynanabilir düzeyde benim için.
Counter-strike 1.6 hâlâ oynuyorum
RDR2. Bitirip bitirip tekrar oynuyorum. Bilgisayar kaldırda RDR1 alıp devam edecem oyuna.
speciman zero ve robbery bob
Valla görseldeki ni yıllar geçse de oynarım
Oyunlardan hiç anlamam
Mbll olabilir ya da stf2
Arada Mobile legends oynuyorum sadece o kadar
Rezident evli 4
Gta oyunları
Clash royale
Hay day
GTA ama online
Free fire kddkfk
Mario Forever