Bazı oyunların üstünden yıllar geçse de unutulmaz. Hikayesi, atmosferi, hissiyatıyla kalpleri kazanır. Geçmiş, şu an fark etmez unutulmayan oyunlardan bahsedelim. 🍬
Bir sürü oyuna rağmen ''sen özelsin'' dediğiniz oyunlar var mı?seni seçtim. 🍒
Çok strateji oyunu oynadım. Yani; strong hold crusader'dan Red Alert'e, Nortgard'dan Age Of Empires'in tüm serilerine ama içlerinde deseler ki '' şu an hangisini oynamak istersin? '' Bu olurdu. Ama Lotr'dan sonra ikinci sırada.
3- Walkthrough denilince kimse kusura bakmasın, aklıma tek isim geliyor : Prince Of Persia !
1. dakika gösterdiği 2003 yılında çıkan Sands of Time, o Sands of time oyun dünyasının birçok ilkine ev sahipliği yapıyor. Assassin's Creed'in esinlenildiği oyundur bu başyapıt...
4- Crysis Serisi : Açıkçası Battlefield yahut Call of Duty yapımlarının tüm serilerini oynamış olsam da Crysis'taki o gerçekçilik hissiyatını bulamadım hiçbirinde.
5-Need For Speed Most Wanted : Yapıldığı yılı da göz önünde bulundurursak bence en unutulmaz araba yarış oyunudur, hatta bunu oyunda seslendirme yapan ve görüntü anlamında kendi profili yansıtılan bayanı, oyun fanlarının hala takip edip hala onca yıl sonra bile oyun hakkında konuşmalar yapmasından anlayabiliriz :)))
Doom Eternal. Aksiyonu, atmosferi, vuruş hissi ile benim için 1. sıraya yerleşen oyun oldu. Doom Eternal'dan daha fazla oynadığım çok oyun var ama hiçbiri Doom Eternal oynarken eğlendiğim kadar eğlendirmeyi başarabilmiş değil.
Hikayesi İncil'den uyarlanmış diye biliyorum, dini şeyler oldukça fazla ama onlara takılmadan oynarsanız sizin için de 1. sıraya yerleşebilir. Herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur kendisi. İndirimde gayet uygun bir fiyata düşüyor, bakmanızı öneririm.
Bebeğim Metin2 😄 Seneler önce deli gibi bağımlısıydım. Derslerimde bile kenardan açar oynardım o derece 😄 Çok ekmeğini yedim, çok güzel dostluklar kurdum, çok eğlendim..
Kesinlikle Assassin's Creed serisi diyorum, nedeni ise tarihi yapiları, kişilikleri, o dönemin şehirleri ülkeleri ve olayları kurgulaştırılarak (ama gerçek bilgilerde oyun içinde verilerek) müthiş bir seri haline getirilmiş. Ölsem bile unutamayacağım Ubisoft tarafından geliştirilen harika bir video oyun serisidir Assassin's Creed.
Need for speed Not Wanted idi galiba adını tam hatırlayamadım yanlış yazmış olabilirim. Bizim city kafe vardı PlayStation oyun salonu idi. Okuldan kaçıp oynamaya giderdik kafenin sahibi Ömer abi önce kulaklarımızı çeker sonra ilk 1 saatinden para almazdı bizden ahah görüntüler gözümün önünden geçiyor ben bunları yazarken
Çokkk severek oynadığım ve çok küfür ederek bıraktığım bir oyun. Allah o koxperlerin belasını versin. 4 kere soyuldum 2004 de başlamıştım ve 2013 de son kez girip bırakmıştım. Bir daha da oynamadım. Ama yeri her zaman özel oldu.
Gerçekten çok güzel bir oyun bir yandan korku bir yandan kişilik bozukluğu olan bir kız bir yandan mükemmel grafikler kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir hikaye oyunu🌹
Freedom Fighters, Total Overdose, Silent Hill 2, Halo:Combat Evolved, SWAT 3: Elite Edition, Tony Hawk's Pro Skater 4, Rise of Nations, NBA 2003, Total Club Manager 2004, State of Emergency, Lionheart: Legacy of Crusader, Gothic 2, Morrowind ve daha niceleri... Benim için unutulmaz oyunlardı...