Gamer 2 ay Gün içinde ne kadar zamanınızı bilgisayar oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? GamerGirl2919 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 05 Selam KS Gamer ahalisi😊🌺Bazen oyun oynarken dalıp gittiğimiz ve zamanı unuttuğumuz çok olur. Gününüzün ne kadarını oyun oynayarak geçiriyorsunuz? Güncellemeler: Takip Et 05 Paylaş FacebookTwitter Gün içinde ne kadar zamanınızı bilgisayar oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? 131 Görüşünü yaz
SkrErd37 Fenomen 2 ay Bilgisayarım yok ama almayı düşünüyorum. Fakat alsam bile haftasonu dışında çalıştığımdan dolayı çok vakit ayıramayabilirim. Muhtemelen 2-3 saat olabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Onuradr Fenomen 2 ay Şu ara 5.1 ile 5.9 gösteriyor bilgisayar. Half life oynuyorum, fena kaptırdım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Cod2009 Yoda 2 ay Telefondan android oynuyorum ben 😊 Tabi Android Oyunları da başarılı kaliteli oyunları var PC kadar çok olmasa da Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ǥнσsτ17 Xper 6 2 ay PC olmadığı için mobilde oynuyorum mobil oyunlar da o kadar zevk vermiyor artık iki üç oyun atıp çıkıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
DawnGuard Yoda 2 ay Şu sıra hiç.. hem zman bulamıyorum bulsamda canım pek istemiyor. Sistemimde biraz eskidi.. yenileyince tekrar gelir heyecanım 🙂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Erronblack41 Yoda 2 ay Oyununa göre değişir. Bazı oyunları uzun süre oynarım bazılarını da tadımlık oynarım. Ama konsolda tabi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Dördüncümurat4 Guru 2 ay Hiç oyun oynamıyorum 🤔 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever Master 2 ay 2-3 saat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
kirlisakal008 Xper 6 2 ay 1 saat filan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
kurpagiribanzarşi Guru 2 ay Bazen tüm gün. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SalvioHexia Master 2 ay en fazla 4 saat gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
aduuketciciki Xper 4 2 ay 4-5 saat oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Alı_Osman_ALKAN Xper 5 2 ay En az 6 saat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113Bilgisayarım yok ama almayı düşünüyorum. Fakat alsam bile haftasonu dışında çalıştığımdan dolayı çok vakit ayıramayabilirim. Muhtemelen 2-3 saat olabilir.
Şu ara 5.1 ile 5.9 gösteriyor bilgisayar. Half life oynuyorum, fena kaptırdım.
Telefondan android oynuyorum ben 😊 Tabi Android Oyunları da başarılı kaliteli oyunları var PC kadar çok olmasa da
PC olmadığı için mobilde oynuyorum mobil oyunlar da o kadar zevk vermiyor artık iki üç oyun atıp çıkıyorum
Şu sıra hiç.. hem zman bulamıyorum bulsamda canım pek istemiyor. Sistemimde biraz eskidi.. yenileyince tekrar gelir heyecanım 🙂
Oyununa göre değişir. Bazı oyunları uzun süre oynarım bazılarını da tadımlık oynarım. Ama konsolda tabi
Hiç oyun oynamıyorum 🤔
2-3 saat
1 saat filan
Bazen tüm gün.
7/27
en fazla 4 saat gibi
4-5 saat oluyor
En az 6 saat