Gamer Gün içinde ne kadar zamanınızı bilgisayar oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? GamerGirl2919 Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Selam KS Gamer ahalisi😊🌺Bazen oyun oynarken dalıp gittiğimiz ve zamanı unuttuğumuz çok olur. Gününüzün ne kadarını oyun oynayarak geçiriyorsunuz? Gün içinde ne kadar zamanınızı bilgisayar oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Bilgisayarım yok ama almayı düşünüyorum. Fakat alsam bile haftasonu dışında çalıştığımdan dolayı çok vakit ayıramayabilirim. Muhtemelen 2-3 saat olabilir. 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gün içinde en fazla 2-3 saat oyunda vakit geçiriyorum, oyundan başka yaptığım işler hobiler de bulunuyorSpor yapmakKitap okumakMüzik dinlemekDışarı çıkıp hava almakDers çalışmak (şu an da ekpss ve üniversite sınavlarına çalışıyorum) 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. 2-3 saat 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Maksimum bir buçuk iki saat bir zaman dilim ayırmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şu ara 5.1 ile 5.9 gösteriyor bilgisayar. Half life oynuyorum, fena kaptırdım. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Telefondan android oynuyorum ben 😊 Tabi Android Oyunları da başarılı kaliteli oyunları var PC kadar çok olmasa da 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl PC olmadığı için mobilde oynuyorum mobil oyunlar da o kadar zevk vermiyor artık iki üç oyun atıp çıkıyorum 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Şu sıra hiç.. hem zman bulamıyorum bulsamda canım pek istemiyor. Sistemimde biraz eskidi.. yenileyince tekrar gelir heyecanım 🙂 1 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Oyununa göre değişir. Bazı oyunları uzun süre oynarım bazılarını da tadımlık oynarım. Ama konsolda tabi 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. 5 saat ortalama 1 0 Yorumla