#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Hounds: The Last Hope başta Joygame oyunu olmasa bile daha sonradan satın almıştı gerçekten kapanmaması gereken bir oyundu Joygame'in eline geçen oyunlar Patlıyor.
MStar mesela kapanmaması gereken oyunlardan biriydi :)
Kesinlike Zombi Rock :D Küçüklüğümüzün en büyük eğlenceleriydi bunlar.
Joygame in en çok oynadığım oyunu Wolfteam di. Ve sitedekilerin çoğu bir kere de olsa bu oyunu oynamıştır ya da duymuştur. Yıllar geçtikçe oyun iyice nakit yatırımına önem vermeye başladı ve oyunda hileler çoğaldı. Eger en çok tutan oyunlarından bir tanesinde bile durum vaziyet buysa diğer oyunlarında da durum farklı değildir
Zamanla oyunları öyle bir hale getiriyorlar ki haksız rekabet de doğuyor, hilesi bilmem nesi de çıkıyor, en sonunda oyun kendinden soğutuyor. Pay2win olayını abartmaları bir de kapanması için yeterli bir sebeptir.
Bunla hep joygame de yaşanıyor. :)
mstar gitmeyeydi iyidi
Ya çok özledim :(
:( çok özledim bir daha gelmeyecekmiş
10 000 Euro para yatırmıştım. her şeyim gitti :(
Alamadım paralarımı :(
Bir sürü kıyafetler yüzükler temalar ev eşyalarım ve saksı de ki para eden ürünlerim vardı.
Ya evliydim birde :(
ben süresi dolmasın diye giymediğim eşyalarla kalakaldım sdkjlfhksjdfhf keşke giyseymişim böyle yazıştıkça tekrar yükleyesim geldi bak şimdi:d bi deee ana serverda güzel şeyler gelirdi tr serverına dandik şeyleri getiriyolardı yani oyun parasıyla olanlar. ne kuduruyodum:d
evlilik xd kız arkadaşımın biriyle evliydim KJHFKJSDHDF seninki ciddi değildi di mi:d
Yok hayır iki karakter de benimdi.
Gelmez artık.
Cevap
10Cevap
Yenilik olmadığı ve bir süre sonra sıktığı için olabilir
Çünkü sarmıyorrr ve bozuyorlar oyunları örnek olarak Wolfteam mesela eskiden süperdi şimdi tadı kaçtı
Bu oyunları sevmiyorum
Pes
Meral of honor
Bunlar benim oyunlarım
pay to win olayını kaldırmıyorlar, üstüne gelen hilelere karşı önlemler yok söner gider oyunlar
Çünkü paraya dayalı aşırı hemde ve eskidi ayrıca hile vs cok
joygame soyguncu şirketi mi
Wolfteam bittiği gün Joygame bitmiştir
Pek sevilmiyor ilgi çekmiyor
Zamanı yakalayamıyor
İkariam mıydı biri?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?