#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Metro Last Light son savaş sahnesi.
Spartan Rangers birliği, metro insanlarının geleceği için bu savaşı vermeye hazırdı. Tüm birlik D6 üssünde toplandı. Amaçları Red Line Birliğini ve General Czeslav Korbut'u durdurmak, insanları kurtarmaktı.

Spartan Rangers Birliği D6 üssünde, kanlarının son damlasına kadar kahramanca savaştı. Bu savaşta büyük kayıplar verdi.

Sonuç olarak Red Line Birliği savaşı önde götürmüş ve nitekim kazanmıştı. Albay Miller, bu ihtimali düşünmüş ve savaştan önce tüm üssü yok edecek bir bomba sistemi kurmuştu.
General Korbut küstah bir edayla, kahraman askerlerin naaşları arasında zaferinin tadını çıkarıyordu. Fakat bombadan haberi yoktu. Albay Miller güçlükle Artyom'a döndü. Bombayı çalıştırması için işaretini verdi. Artyom bombanın infilak etmesini sağlayan kolu hareket ettirecekken, Darone ve ailesi Artyom ve insanların yardımına geldi.
Darkone yardıma gelmeyebilirdi. Çünkü ailesi insanlarla savaşmış ve bu savaştan çok ağır kayıplar vermişti. Fakat Darkone insanlardan umudunu kesmedi ve Artyom'un yardımına koştu.

Sonuç olarak iyi insanlar ağır kayıplar versede, bu savaşı kahraman askerler ve Darkone sayesinde kazandı.

İşte bu ya <3 :)
Teşekkürler, duygusallaştım. Oyun falan ama derinden etkilemişti beni. 😌
Sen beni takip et. Bana çok lazımsın. <3
Peki.
Şaka yapıyorum alınma.
Alınacak bir durum göremedim. Sorun yok.
Call Of Duty Modern Warfare 2 de General Onun generalliği yerin dibine batsın Şeref (siz herif İhanet etti Bizlere Ghost Ve Roach Öldürdü Soap Mactavish Ve Captain Price aynı zamanda önceden Saldırı Açmıştı Price Telsizden Uyardı Ama çok geç di O sırada Yakılıyor duk Ghost Ve Roach En sevdiğim karakterler 😥 onlar ölünce Call Of Duty den Nefret ettim En üzücü Sahne Ghost Roach ve en güzel sahne Shepherd itinin gebermesi Oyun izin verseydi Onu oyunun başında gördüğümde öldürecektim

Seni hiç unutmayacağım süt oğlan :D
www.youtube.com/watch
Bu arada o idam Sahnesinde ki ölen adam başbakan di Terörist Khalad al asad tarafından Vicdansızca öldürülüyor İmran Zakheav zaten aşırı milliyetçi rus teröristi Makarovu bilirsin belki Zakheav in sağ koluydu imran Zakheav ölünce yerine baş geçti asıl amerikaya darbeyi Makarov vurdu
Ay sorma ya.. Bayıldım o sahneye
Bıraktım ben sonra sarmadı
Kesinlikle evet <3
CoD oyununda MW 2 serisinde Ghostun ve 3 serisinde Soap ile Sandman karakterlerinin ölmesini asla unutamıyorum.
Eig için teşekkür ederim :)
Cevap
8Cevap
Gta sanandreas son bölüm ve Divinity 2 oyununda benim sevdiğim bölümler
Assasins Creed Revelation…
Efsaneydi o zamanlar benim için
Bende bu itin captain price in verdiği silahla ölme sahnesini sevmiştim 😄. Ama En çok etkileyen ezio nun ailesinin idamiydi.😕
Assasin creed Revelations'ta oyun Osmanlı'yı anlatıyordu. Her sahnesi çok hoşuma gitmişti o yüzden
çeşitli oyunlarda var canımın içi
Yüzüklerin Efendisi oyunu kara kapı gösterisi
Far cry 3 de Vaas'ın insanity hakkında konuşması.
Pes 13
Pek oyun oynamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?