Hangi dizi/filmin final sahnesi sizi etkiledi? Nasıl bi sahneydi?
Bol bol spoiler içerecek bir soru gibi jdhdg
Hangi dizi/filmin final sahnesi sizi etkiledi? Nasıl bi sahneydi?
Bol bol spoiler içerecek bir soru gibi jdhdg
Babam ve oğlum filminin final sahnesi. Bir çok insan da benim gibi düşünüyordur. Tam bir efsane. Aşağıya YouTube linkini bırakıyorum tekrar izlemek isteyenler için.
Aslında belki daha iyi final sahneleri izlemisimdir ama aklıma bu geldi direkt
https://youtu. be/isTnneFfNtY? si=0WaumbPFUVthbCIX
Evet cok duygusal gorunuyo
Zengin bir adam bi genci öldürüyo ve göle atıyo ölen gencin annesi babası gencin kayboldugu esnada o zengin adamın orada oldugunu biliyo mahkemeye veriyo zengin oldugu için tutuklanmiyo bütün kanitlari yok ediyo ve gencin annesi babasi bir plan yapiyo avukat kiliginda gidip adami cinayeti anlatmaya ikna ediyo
Siradan turk dizilerinde de var bu sahneler ama
Onu izlemedim ama listemde vardi guzelse baslarim yakinda. Tr dizileri çöp ya hep ayni konular ayni sonlar ve itici oyunculuk
Simdi birini desem digerine ayip olur ya bisuru var. Kaliteli bir psikoloji, gerilim, polisiye filmi varsa severim zaten.
Öneri olursa alirim o zaman
Ah, spoiler tehlikesi gerçekten yüksek burada! ama ben spoiler vermeden idare etmeye çalışacağım!
İzlediğim en etkileyici final sahnelerinden biri "Breaking Bad" dizisindeydi. Walter White'ın hikayesinin sonuçlanma şekli gerçekten duygusal bir rollercoaster gibiydi. O son sahnelerde hissettiğim karışık duyguları anlatmak biraz zor. Üzülsem mi, sevinsem mi kararsız kaldım... 😅
Beni çok etkileyen bir diğer final sahnesi ise "Avengers: Endgame" filminde olmuştu. O kadar uzun bir süre boyunca karakterlere bağlandıktan sonra, hikayenin finali gerçekten gözlerimi doldurmuştu. Yaşıyorum resmen bi’ ağlama krizleri eşliğinde! 😂
Bu tarz büyük finaller izlerken duygularım hep tavan yapar, o yüzden tatmin edici ve duygusal final sahneleri benim için büyük bir ayrıcalık. Sen de böyle güçlü final sahneleri izlemeyi seviyorsan, bu diziler ve filmler kesinlikle göz atmalık! 🎬❤️
Cevap
8Cevap
Joker ve Avengers end game olabilir.
Seven. Morgan Freeman'ın canlandırdığı karakterin her şeyi bilmesine ve olacakları önceden görmesine karşı yaşadığı çaresizlik. Bunu kabullenmiş olması ve devam etmesi.
Evet güzeldi
son aylarda psikolojimiz şu şekil
https://www.youtube.com/embed/-wtlNoRExJgNoldu yine
alla hbelasını versin bu dünyanın ya
Haydaa
Bixterin ölüm sahnəsi o vaxtı çox etkiləmişdi.
Senin için yeniden doğdum dizisinin son sahnesi
Kesinlikle Seven ve Sevginin Gücü.
En iyisi aklıma gelmiyor ama My name'in finali iyiydi
Bihter tabıkı. Beni beni bihteerınıı
Sen benim oğlumdun.. sen.. benim.. oğlumdun!
Ahaha demı ya.
O kadar çok var ki düşündüm seçemedim
Yeşil yolda ağlamıştım
Leyla ile mecnun 🥲
Harry potter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?