Bergen sanırım ya. Fragman hoşuma gittiği için gitmek istemiştim filme. Vizyona girişinin ikinci gün falan gittik. Hiç tanımadığım bi sanatçıydı. Bu aldar patlamamıştı da henüz. Dolsyısyla öldürüldüğünü bilmiyordum. Sadece kezzap olayı var, sonra tutunuyo hayata devam ediyor sanıyordu. Öldürülme sahnesi o kadar ani ve geçekçi oldu ki koltukla kitlenip kaldım. Ölüm sahnesinde hiç bi gereksiz bekleme, gerilim, korkutmaya çalışma yoktu. Dümdüz doğrulttu silahı ve aniden ateş etti. Mezar sahnesi ondan da etkileyiciydi zaten. Üç beş gün etkisinden çıkamadığım tek filmdi sanırım.
Benim için en etkiliyici final harika bir İspanyol yapımı film olan Görünmeyen Misafir filmine aittir. Film baştan sona kadar insanı içine çekiyor. Daha sonra ise çarpıcı ve ters köşe finali ile izleyiciyi gerçektende çok şaşırtıyor.
Kesinlikle Görünmeyen Misafir, filmin gerçekten sonu izleyen herkese yok artık! dedirtiyor. Herkesin izlemesini istediğim bir baş yapıt film gerçekten sıkılmadan izleyebileceğiniz filmler arasındadır.