Bu sahneyi biliyorsan, harika bir film izlemişsin demektir :)
#Yeterhayeterhayat

Bu sahneyi biliyorsan, harika bir film izlemişsin demektir :)
#Yeterhayeterhayat
Genelde film izlemem ama dün izlediğim bir film gerçekten beni etkiledi. "Peekay" başta ön yargılı yaklaştığım filmlerden biriydi, fakat izledikten sonra ne kadar güzel bir film olduğunu anladım. O kadar beğendim ki, bir kez daha izlesem yine keyifle izlerim! 😊
Amir Khan'ın her filmi öyledir. Beğenmediğim tek filmi vardı o da fuhuş barındırıyordu diye sıkmıştı :D
En iyi finali belirlemek çok zor, çok fazla en iyi finali bulmak mümkün. Herkes kendi favorisini söylesin. Ben Devil's Advocate/Şeytanın Avukatı filmini ilginç buluyorum..
O film başlı başına bir efsane zaten. Teşekkürler :D
Beklenmeyen son anlamında The Others.
Sinemasal açıdan da The Passenger
Cidden harika filmler bu arada :D
Öyle olmasalar hatırlamazdım 😊
Bir duayenin aklında kalmaları zaten efsane olarak tanımlanmaları için yeter. Teşekkürler hahah
O kadar da değil. ("Duayen" deyince yaşlı hissettim hem)))
Majesteleri diyince nasıl hissediyorsun ki hahahahah
Onda öyle bir algım yok. Hem onu ben espri yapmıştım, sen uzattın.
Yaaa. Anladım benim hatam o halde özür dilerim :)
teşekkür. ederim.
Ben teşekkür ederim :)
Babam ve oğlum
Açaydım gollarımı
Sana getme diyeydim
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Rica ederim hanım efendi :D
Çok naziksiniz herzamanki gibi teşekkür ederim 🙏❤️
Bilmukabele efenim. İnsanına göre muamele :)
🙏🙏🙏🙋😊
Cevap
12Cevap
Yakın dönemlerde görünmeyen misafir filmi demek istiyorum
Bı türlü sıra gelmedi ona be 🤣
Çok zor yaa hangi birini söyleyim
De birini gitsin 🤣🤣
Joker tabi ki de en sevdiğim filmdir
Yeşil yol, cennetin krallığı, esaretin bedeli, forrest gump, duyguların rengi, silenced, kör nokta, ölü ozanlar derneği, mor yıllar, yağmur adam, interstellar, içimdeki deniz, sorayayı taşlamak, kirazın tadı,1917, çizgili pijamalı çocuk, piyanist, okuyucu, guguk kuşu, kelebek, can dostum... ve daha aklıma gelmeyen birçok filmin sonu epey etkileyiciydi.
Hepsi birbirinden efsane olsa da saydığınız filmler içinde İlk 4 film diğer filmlerin toplamıyla yarışır. Teşekkürler
Esaretin bedeli filmini hiç izlemedim ama izleme listemde 😂
Șayet yakın zamanda ölmezsem, izlemeyi düşünüyorum 🤣
Bu film kaçar mı la hahah
Bu filmin ismi ne?
En iyi final yapmış film bence son durak..
Esaretin bedeli 🤣
Bilmiyorum bea..
Bana göre Yeşil YOl
Efsaneler efsanesi
Filmleri o kadar aklımda tutmuyorum kdkdm
V For Vendetta
Gorseldeki tabiki
Andy dufrein ve Red
Ama daha da efsanesi iyi kötü ve çirkin finali Meksika açmazı
Biliyorum mükemmel bir film
Filmi kısaca anlatınız
Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olup 9.3 imdb puanına sahiptir. Harika film denildiğinde her film severin aklında ilk 10 da yer alır :D
Eee sonu?
Sonunda da bir kurtuluş ve yeni bir hayat yansıtılıyor. Filmi izleyince anlarsınız zaten spoiler vermeyi sevmem :D
Ama ben severim
Eşi kendisini aldattığı için öldürmeyi düşünen evinin önünde elinde silahıyla görünen bir adam. Sonra hapishaneye gidiyor direkt. Yıllar boyunca yatıyor. Sonra onları öldürenin bir katil olduğu ortaya çıkıyor. Kendisi kafayı çektiği için hatırlamıyor olanları. Hapishanede yaşadıklarını izliyoruz genellikle. Sonunda da firar ediyor ve kendine yeni bir hayat kuruyor. Final sahnesine hapishane hayatındaki en iyi arkadaşıyla bir araya geldiklerini görüyoruz :D
Duvar
Esaretin bedeli 😀
Film izlemiyorum
Labirent serisi
dedemin insanları
Esaretin Bedeli
Esaretin bedeli
Esaretin bedeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?