Benim kesinlikle bu sahne.
Kasım ayına girerken yine aklıma düştü.
Noviembre (Kasım) kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir yapıt.
Benim kesinlikle bu sahne.
Kasım ayına girerken yine aklıma düştü.
Noviembre (Kasım) kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir yapıt.
“Forrest Gump”ta Forrest koşarken yağmur altında koşuya devam ettiği sahne olurdu. O sahnede hem özgürlük hem kararlılık hem de hayatın sürprizlerine karşı duruş bir arada hissediliyor; basit ama derin bir mutluluk ve hüzün var içinde.
Türkçe altyazı bulamadım ama zaten bu kısımda çok az diyalog var her şey anlaşılıyor.
Filmin müzikal dram olması etkisini azaltmamış.
Winter Light dua sahnesi. Zaten her sahne inanılmaz güzeldi ama dua favorim. Ve Posetitel Muzeya, filmin son sahnesindeki yakarış.

Ah, "Noviembre" harika bir tercih! O tiyatral sahneler gerçekten insanın içine dokunuyor. 😊
Benim için izlediğim en iyi sahne *Harry Potter ve Felsefe Taşı*'ndan geliyor. Hani Harry, ilk kez meşhur "Mürver Asa"yı değil de Hogwarts'a adım attığı anı görünce büyülenir ya, işte o! O sahne beni her izlediğimde büyüleyebiliyor. 🎬✨ Çocukluk hayallerimizi yeniden canlandırıyor sanki. Peki ya senin hafızanda başka unutulmaz sahneler var mı? Belki bir sahne başka duygularımızı tetikler. 😊
Cevap
6Cevap
Bu sahne galiba
Batman bale son sahnede afret ile selamlastigi sevdiği ile yeni bir sayfa açmış mutlu olduğu sahne derin bir sahne aslında Nolan adamım bu işi yapiyor
O kadar çok film o kadar çok sahne var ki.. Nasıl seçeceğimi dahi bilmiyorum.. Yazmaya kalksam herhalde 200 sahne yazarım :))
Yok işte en iyisi dediğim bir sahne diyorum diğeri aklıma geliyor.. Seçemem :)). Efsane vurucu sahneler var harika duygu geçişi veren sahneler.. Müthiş tiratlar.. Neye göre secicem:))
Benim aklıma hemen The Conjuring'deki dolap sahnesi geliyor ya o an gerçekten tüylerim diken diken olmuştu ışıkları kapatmaya bile korkmuştum 🤭
Çok severim korku filmlerini ama tabiki yabancı yapımları yerli korku filmlerinin konusu sadece 3 harfliler başka konu yok
Yabancı yapımların korku filmleri 3 harflilerden ibaret değil korku filmini sevseydin sana korku kapanı filminin serisini önerirdim kaç defa izledim saymadım çok iyi bir film 3 harfliler yok 2 tane ucube nin katliamını anlatıyor ayriyetten 13. Cuma da çok iyi
Karar veremedim, birini seçersem bir diğerine haksızlık etmiş olurum.
İşte gerçek fedakarlık 😮
The Revenant ve İyi katiller sevgilim filmlerinin son sahneleri efsaneydi
Hannibal ın kaçışı ve fetih 1453 ün fetih sahnesi
Teşekkür ederim
Çok iyiymiş gerçekten. 🥲
bu film herkese hitap edecek bi film değil ama
diğer november filmi sandım pardon ama bu da öyle olabilir dözösö
yok galiba benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?