Diziler & Filmler Sizi en çok etkileyen film sahnesi neydi? fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karar veremedim o yüzden bu iki sahneyi eşit tutayımÇok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor. Anlıyor musun?klasik Adrien Brody yıllar geçse de unutulmaz performans Sizi en çok etkileyen film sahnesi neydi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saricaa344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/AvCGUCP7meYBambaşkadır bende.. 1 2 Yorumla fernandosucree +1 yıl Aaa güzel filmdi Yorumla Saricaa344 +1 yıl İpek Tuzcuoğlu varsa zaten bilirsin güzeldir o proje.. Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/DdtYRexOK08Bu filmi bilmem kaç kere izledim ve hepsinde koptuğum sahne buydu. 2 3 Yorumla YourName333 +1 yıl Bu film böyle olmamalıydı...Hala hatrıma geldikçe durulurum.Gerçekten bir baş yapıt. Esinlendiği '' Momento '' filmi bile bunun yanından geçemez... Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Aynen öyle, seneler önce izledim fakat hala ara ara izlerim. Daha çok ağlamak istediğim zamanlarda yapıyorum bunu.😬 Ve kesinlikle böyle olmamalıydı… Yorumla YourName333 +1 yıl Ağlamak kısmı bende aynı olmasa da, sanırım biraz hüzün istediğimde bende de aynı aktivite mevcut... Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/e5LLaZMLJhIBörü filmi Atatürk sahnesi. Konuşması tüyleri diken diken eder ve müzik 0 0 Yorumla
H1ndsome_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl I * Legend filmindeki Robert’in kendi alman kurdu Sam’i öldürme sahnesi hem üzücü hem de duygulandırıcıydı. 0 0 Yorumla
itsmedeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Brokeback Mountain... neyse spoiler vermeyeyim izleyenler anladı zaten. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/HuS_tkE5qnI"Özgürlüüük" bu sahnesi çok etkiledi, efsane bir filmdi. 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 94 , eic 97% +1 yıl Yeşil yol baya iyi idi kalite olarak da titanlarım öfkesi 300 Spartalı 0 0 Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Şu adamın ölümü kadar bir sahne aklımın bir köşesine kazınmadı. Elveda John Coffey. 🙂🙂 0 0 Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl piyanist cok uzucu gorunuyor izlemedim 1 1 Yorumla fernandosucree +1 yıl İzlemelisin mutlaka. Hafızam silinse de sıfırdan izlesem dediğim bir yapıt Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl filmlerden etkilendiğimi hatırlamıyorum ya :D 1 2 Yorumla fernandosucree +1 yıl Güzel özellik ufacık duygusal sahne görsem gözler dolar benim 😂 Yorumla MimariuS2 +1 yıl Pekte güzel değil. Çünkü senin yaşadığın heyecanı, hüznü yaşayamıyoum film izlerken :F Yorumla
Emoji_Gibi_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayat güzeldir filmindeki tank sahnesi 1 0 Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl recep ivedik'in ninesinin sandığını açtığı an 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl uzun yıllardır hızlı ve öfkeli hayranıyım. giselle ölünce üzülmüştüm 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 69% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 370 cevap paylaştı. Seven pounds Filminin başlangıç sahnesi 0 0 Yorumla
Schn4ps Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çakır'ın ölümü 1 1 Yorumla fernandosucree +1 yıl Dizi sahnesi ama evet o da duygusal. Ben nedense Aslan Akbey e üzülmüştüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bambaşkadır bende..
Aaa güzel filmdi
İpek Tuzcuoğlu varsa zaten bilirsin güzeldir o proje..
Bu filmi bilmem kaç kere izledim ve hepsinde koptuğum sahne buydu.
Bu film böyle olmamalıydı...
Hala hatrıma geldikçe durulurum.
Gerçekten bir baş yapıt. Esinlendiği '' Momento '' filmi bile bunun yanından geçemez...
Aynen öyle, seneler önce izledim fakat hala ara ara izlerim. Daha çok ağlamak istediğim zamanlarda yapıyorum bunu.😬 Ve kesinlikle böyle olmamalıydı…
Ağlamak kısmı bende aynı olmasa da, sanırım biraz hüzün istediğimde bende de aynı aktivite mevcut...
Börü filmi Atatürk sahnesi. Konuşması tüyleri diken diken eder ve müzik
I * Legend filmindeki Robert’in kendi alman kurdu Sam’i öldürme sahnesi hem üzücü hem de duygulandırıcıydı.
Brokeback Mountain... neyse spoiler vermeyeyim izleyenler anladı zaten.
"Özgürlüüük" bu sahnesi çok etkiledi, efsane bir filmdi.
Yeşil yol baya iyi idi kalite olarak da titanlarım öfkesi 300 Spartalı
Şu adamın ölümü kadar bir sahne aklımın bir köşesine kazınmadı. Elveda John Coffey. 🙂🙂
piyanist cok uzucu gorunuyor izlemedim
İzlemelisin mutlaka. Hafızam silinse de sıfırdan izlesem dediğim bir yapıt
filmlerden etkilendiğimi hatırlamıyorum ya :D
Güzel özellik ufacık duygusal sahne görsem gözler dolar benim 😂
Pekte güzel değil. Çünkü senin yaşadığın heyecanı, hüznü yaşayamıyoum film izlerken :F
Hayat güzeldir filmindeki tank sahnesi
recep ivedik'in ninesinin sandığını açtığı an
uzun yıllardır hızlı ve öfkeli hayranıyım. giselle ölünce üzülmüştüm
Leon filmindeki sahneler
Seven pounds Filminin başlangıç sahnesi
Çakır'ın ölümü
Dizi sahnesi ama evet o da duygusal. Ben nedense Aslan Akbey e üzülmüştüm
iki görseldeki film