Gamer Sevdiğiniz video oyununu hiç Twitch'te ya da YouTube'da izlediniz mi? Favori yayıncınız kim? GamerGirl2919Fenomen Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Selam KS Gamer ahalisi😊🌺 Twitch ve Youtube gibi platformlarda sevdiğiniz oyunun videolarını izlediğiniz oldu mu? Twitch vs Youtube Sevdiğiniz video oyununu hiç Twitch'te ya da YouTube'da izlediniz mi? Favori yayıncınız kim? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 22 7 ay Gamer konusunda 1,7b görüş paylaştı. Asla youtube, twitch gibi platformlardan yayıncı vs oyun için izlemem :D aşırı gereksiz buluyorum kendimce başkalarının kendi zevkleri tabi. oyun oynayacak zamanımı başka bir oynayanı izlemek için harcayamam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
FelFireFenomen Takip Et Master Yaş: 31 5 ay Gamer konusunda 3,8b görüş paylaştı. Twitch Shroud Warcraft için bütün izleyicilerine posta koyuşu gözümün önünden gitmiyor. 👍😎 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FiqHSHoTFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 7 ay Burak Oyunda, Kwintixei (sen)😍, Elraenn ve Pinti Panda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
robohunter351999 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 99% 7 ay Evet izledim. Favori yayıncım NOBK ( Ne olduğu Bilinmeyen Kanal ) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 69% 5 ay Gamer konusunda 4,5b görüş paylaştı. Evet izliyorum genelde, kaanflix, Elraenn, rraenee, baboli bunları takip ediyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 7 ay Evet Pubgye bu aralar yine çok sardım ve YouTube da yayıncılar dan bir tek Kozmik karıncayı takip ediyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 7 ay İzledim. O zaman satın almamıştım. Sonra aldım ucuzken. 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
everkeğii Takip Et Guru Yaş: 27 7 ay Can sungur ve jahrein ♥️ favori yayincim. Ayrıca ben oyun oynamayi sevdiğim kadar izlemesini de seviyorum :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
keyfi_ve_kahyasi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 7 ay Elrean, pqueen, sadece youtubede videolarini sohbetlerini izlerim, oyun izlemiyorumm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
JapanMakineleri Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 7 ay Twich usta Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör GamerGirl2919 7 ay Sevdiğin yayıncı? Yorumla JapanMakineleri 7 ay İsmini unuttum 😀 Yorumla GamerGirl2919 7 ay Sorun değil :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Elrean çok kafa adam sohbetini dinliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 7 ay Gamer konusunda 4,5b görüş paylaştı. Favorim yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
minikikız Takip Et Xper 1 Yaş: 20 7 ay tuğkan adamdır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör GamerGirl2919 7 ay Elraenn diyorsun :D Yorumla
wortexingılıcı Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay Twitch Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Asla youtube, twitch gibi platformlardan yayıncı vs oyun için izlemem :D aşırı gereksiz buluyorum kendimce başkalarının kendi zevkleri tabi. oyun oynayacak zamanımı başka bir oynayanı izlemek için harcayamam.
Twitch Shroud Warcraft için bütün izleyicilerine posta koyuşu gözümün önünden gitmiyor. 👍😎
Burak Oyunda, Kwintixei (sen)😍, Elraenn ve Pinti Panda
Evet izledim.
Evet izliyorum genelde, kaanflix, Elraenn, rraenee, baboli bunları takip ediyorum
Evet Pubgye bu aralar yine çok sardım ve YouTube da yayıncılar dan bir tek Kozmik karıncayı takip ediyorum
İzledim. O zaman satın almamıştım. Sonra aldım ucuzken. 🤣
Can sungur ve jahrein ♥️ favori yayincim. Ayrıca ben oyun oynamayi sevdiğim kadar izlemesini de seviyorum :)
Elrean, pqueen, sadece youtubede videolarini sohbetlerini izlerim, oyun izlemiyorumm
Twich usta
Sevdiğin yayıncı?
İsmini unuttum 😀
Sorun değil :D
Elrean çok kafa adam sohbetini dinliyorum
Favorim yok
tuğkan adamdır
Elraenn diyorsun :D
Twitch