Hem yayıncıların hem de biz oyuncuların yayın yapıp, favori yayıncılarımızın oyun yayınlarını izlediğimiz kullanışlı bir platformdur Twitch. Hayatınız da hiç Twitch de yayın yaptınız mı? En son yayınını yaptığınız oyun neydi?
//Ben bir ara Twitch de arka arkaya yayın yapmıştım. Okuldan dolayı bırakmak durumunda kalmıştım. Belki yeniden başlayabilirim bilemiyorum. :D Kanalımın linkini de atayım bari :D
Twitch'te hiç yayın yaptınız mı? Yaptıysanız en son hangi oyunun yayınını yaptınız?
Bence devem etme kalıcı olan hayatına yol vericen derslerine bak bu oyunu 1 sene bilemedin 2 sene sonra masası gecicek emeyin boşa gidicek hem işin içine hilede girdimi oynun anlamı kalmicak
Bide profiline baktimada 24 ten yaşından daha genç. Duruyorsun misal ben şahsen yaşım konusunda genç oldum hissedilsindiye biraz bir iki yaş küçük yazdım🤣
Ooo oda 4 senelik vala hellal olsun baya beyin yoran bişey helleki teknolojik alellettlerle uğraşma beyni baya zorlar ama şöyle bir şey hicdeyilse sevdiğin isiyapmakkadar güzel birseyyok
Misal ben yerinde olsaydım başarı duymuş filimlerden besinlenerek bir oyun program kururdum örnek veriyim bu joker filminden esinlenik iyi kötüye çevirme gibi çılgın efekler atsan şahane
CS:GO yayını yapmayı denemiştim ama başarılı olamamıştım. OBS ayarlarını yapamadığım için oyunu ekrana vermiyordu, siyah bir görüntü ile karşılaşıyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
İstedim ama daha önce hiç yapamadım gerekli internet altyapısına sahip değilim :)
Kaç mps lazım en az
@everkeğii Full HD sağlıklı bir yayın için 6 Mbps Upload lazım.
Twichte yayın yapmıyorum arada bir youtubede yapıyorum genelde rpg tarzı oyunlarda yayın yaparım
Henüz hiç yayın yapmadım ama bu aralar öyle bir fikri var aklımda
Bence devem etme kalıcı olan hayatına yol vericen derslerine bak bu oyunu 1 sene bilemedin 2 sene sonra masası gecicek emeyin boşa gidicek hem işin içine hilede girdimi oynun anlamı kalmicak
Benim üniversite bolumum oyun tasarimi üzerine.
İlkdefa senden duydum vala bilişim programlama gibimi yani
Bide profiline baktimada 24 ten yaşından daha genç. Duruyorsun misal ben şahsen yaşım konusunda genç oldum hissedilsindiye biraz bir iki yaş küçük yazdım🤣
Herkes yasini gostermek zorunda degil. Bilisim programlama degil Dijital Oyun Tasarimi okuyorum.
Vala ilgimi çekti senin bölümün internet bir bakicam sana innanmadim dan deyil yanlış anlama merak etim
Ooo oda 4 senelik vala hellal olsun baya beyin yoran bişey helleki teknolojik alellettlerle uğraşma beyni baya zorlar ama şöyle bir şey hicdeyilse sevdiğin isiyapmakkadar güzel birseyyok
Aynen..
Misal ben yerinde olsaydım başarı duymuş filimlerden besinlenerek bir oyun program kururdum örnek veriyim bu joker filminden esinlenik iyi kötüye çevirme gibi çılgın efekler atsan şahane
Sagol fikrin icin ama daha cok basindayim.
CS:GO yayını yapmayı denemiştim ama başarılı olamamıştım. OBS ayarlarını yapamadığım için oyunu ekrana vermiyordu, siyah bir görüntü ile karşılaşıyordum.
Denedim ama kanser. Ülkemizde sunucusu yok. Evimde internetim iyi ama kesilmeler yaşadım. Kitle oluşturmak zaman alıyor zaten.
Yapmadım ama yapmak isterdim
Ama vaktim yok. Cok caba sarf etmek gerek
Yinede başlamış olsam hikaye temalı oyunlar oynardım
Hiç yapmadım, kardeşim yüzünden banlanırdım büyük ihtimal :D
Yapmadım hem uğraştırıcı hem öyle gereksinimlerde pc ye sahip değilim 🥲
Ben bir kere yapmistim ama hic izleyenim olmadigi icin biraktim
en son youtubede yaptım ama sistemim iyi olmadığı için sürekli kastı
Hayır yapmadım
Hiç yayın yapmadım
Yapmadım
Hayırr
Denemedim