Hem yayıncıların hem de biz oyuncuların yayın yapıp, favori yayıncılarımızın oyun yayınlarını izlediğimiz kullanışlı bir platformdur Twitch. Hayatınız da hiç Twitch de yayın yaptınız mı? En son yayınını yaptığınız oyun neydi?
//Ben bir ara Twitch de arka arkaya yayın yapmıştım. Okuldan dolayı bırakmak durumunda kalmıştım. Belki yeniden başlayabilirim bilemiyorum. :D Kanalımın linkini de atayım bari :D
Twitch'te hiç yayın yaptınız mı? Yaptıysanız en son hangi oyunun yayınını yaptınız?
CS:GO yayını yapmayı denemiştim ama başarılı olamamıştım. OBS ayarlarını yapamadığım için oyunu ekrana vermiyordu, siyah bir görüntü ile karşılaşıyordum.
Bence devem etme kalıcı olan hayatına yol vericen derslerine bak bu oyunu 1 sene bilemedin 2 sene sonra masası gecicek emeyin boşa gidicek hem işin içine hilede girdimi oynun anlamı kalmicak
Bide profiline baktimada 24 ten yaşından daha genç. Duruyorsun misal ben şahsen yaşım konusunda genç oldum hissedilsindiye biraz bir iki yaş küçük yazdım🤣
Ooo oda 4 senelik vala hellal olsun baya beyin yoran bişey helleki teknolojik alellettlerle uğraşma beyni baya zorlar ama şöyle bir şey hicdeyilse sevdiğin isiyapmakkadar güzel birseyyok
Misal ben yerinde olsaydım başarı duymuş filimlerden besinlenerek bir oyun program kururdum örnek veriyim bu joker filminden esinlenik iyi kötüye çevirme gibi çılgın efekler atsan şahane