Selâm, Ben oyun izlemek istediğim zaman Jahrein diye bir yayıncı var onu izliyorum genelde. Pek izlemiyorum ama ayda yılda bir. En çok hangi Twitch yayıncısını seviyorsunuz, oyun yayınları için hangisini tercih edersiniz?
Pqueen
Jahrein
Elraen
Kendine Müzisyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok hangi Twitch yayıncısını seviyorsunuz, oyun yayınları için hangisini tercih edersiniz?
Sıkı bir Twitch izleyicisi olarak büyüklü küçüklü pek çok yayıncıyı takip ediyorum; oyun türlerine göre farklı, muhabbetini beğendiklerim için farklı, yayın konseptleri için farklı, canlı müzik için farklı yayıncılar takibimde. Mesela pqueen'in ilk 3 saatindeki muhabbeti çok keyifli, oyun kısmına geçtiğinde başka yayıncıya tıklıyorum. Keza fab, crystal gibi pro lol oyuncuları just chattinge geçtiğinde de başkasına yöneliyorum ya da Eren Aktan'ın konseptlerini takip edip oyun yayınlarına bakmıyorum yani anlayacağın her yayıncıdan aldığım haz farklı.
Twitchi aktif olarak takip etmiyorum youtubeda takılıyorum çünkü oyun izleyeceğim zaman editlenmiş kısa bir video izlemeyi tercih ediyorum birkaç saatlik yayındansa. Ama arada takılayım diye girdiğimde kaanflix açıyorum sıkıntıdan, bazen pqueene giriyorum sarmıyor kapatıyorum, bazen minecraftta yapı yapan redstoneculara takılıyorum, yani içeriğe bakıyorum genelde. Yayıncıyla işim olmuyor. En sevdiğim youtuber markiplier ama.
Bu dördünü takip ediyorum beatpug kanalının youtubeda kanalları var zaten noluyo ya adında oradan da takip ediyorum oyun harici sohbet yayınları olan takip ettiğim yayıncılar da var
Sıkı takip etmiyorum hicbirini ama bir ara Pqueen izliyordum bir ara da jahreinde izliyordum o an ne komik geliosa o iste youtubeden izliyordum twitchten yayina giripte izlemisligim olmamistir sanirim