Selamlar önümüzde ki aylarda yeni NVIDIA ekran kartları tanıtılacak bunun ile alakalı sorumu görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Bazılarımız da eski bazılarımızda güncel ekran kartları var, hepimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Yeni çıkacak Ekran kartlarını almak zaten bir hayal fiyatlarını şimdiden tahmin edebiliyoruz :D
Peki , bu ekran kartları burnumuzda tüterken siz hâlâ hangi ekran kartıyla oyun oynuyorsunuz?
Yeni NVIDIA ekran kartlarının tanıtılmasına az kaldı, siz oyunlarınızı hangi ekran kartlarıyla oynuyorsunuz?
Nd bu sektörün kamburudur. Saf yüklenmelerde 550w çekecek. Gidip NASA için kartlar üretsin intel işbirlikçisi. Sırf ekran kartına 1000 dolar vermek mantığa aykırı. Konsol alırsın. 60-90 fps idare edersin. Paran cebinde kalır. 3090 50bin TL Türkiye’de yenisi gelse ne olur?
Bahsettiğim gibi bir özentilik akımı gibi bir şey. Benim en dayanıklı kartlarım genelde amd oldu. 3090 56bin tl, 6900xt 20bin tl. 2k, 8k şu an için gereksiz dertler. Akıcı oyun oyna 4K oyna. Aceleniz ne?
Sık oynadığım oyun mobilde olunca PC dekilere dikkat vermiyorum. Bu sebeple mevcut ekran kartım işimi görüyor diyebilirim. Tek sorun hakkında bilgim yok. .-.