Video oyunlarının bile artık oyuncaklarından tutun, romanlarına kadar bir çok ürüne sahip oluşu bizleri sevdiğimiz oyunların bu tür ürünlerini almamıza sebep oluyor. Peki siz hiç sevdiğiniz bir oyunun çizgi romanını ya da romanını aldınız mı? Ya da sevdiğiniz oyunun ne gibi ürünlerine sahipsiniz?
//Ben Assassins's Creed fanıyım ve o yüzden dolayı 6 tane figürüm ,15 tane de roman (ingilizce ve türkçe) ve 8 tane de çizgi romanım var bir de Assassin's Creed Unity de ana karakterimizin yani Arno Victor Dorian, sol koluna taktığı gizli bıçaklı bir Phantom Blade var.
Güncellemeler
+1 yıl
Görseller bana ait.
Oynadığınız oyunların çizgi romanlarını veya romanlarını okudunuz mu?
Oyun, film kişisel gelişim ders ne aklına gelirse işte. Mesala witcher oynarken kitabını okudum sonrada merhaba dizi çıktı kıyas yapınca beğenmedim gibi
İlla film yapılacaksa animasyon yapsınlar. Yine örnekler verirsek izledin mi bilmiyorum ama mortal kombat animasyon serileri filmden daha başarılı.
Keza resident evil animasyon serileride daha başarılı, bizzat oyunculu filmlere gerek yok. Tam tersi olabilir filmden oyuna pek göze batar sorun olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oynadığım oyunların çizgi romanları yoktu
Genelde eskiden CD içinde çıkan hikayeyi okurduk. Kitabı olup oyna yansıyan oyun çok azdır.
Evet görselde ki seriye bende başladım.. yoğun dönemlerin geldiği için pek vakit ayiramadim ama devam etmeyi düşünüyorum
Görseller bana ait :D
Çok güzel bir köşe hazilamissin bayıldım 😀 senden ödünç alıp okumak istedim ama bende kitaplık oluşturmayı seviyorum satın almak daha iyi o yüzden 🙂
Nerde ne bulsam indiririm kitap adına kütüphaneler dolusu kitap oldu ilgimi çeken bir şeyse bakarım arşive varsa okurum
Oyunlarla alakalı dimi?
Oyun, film kişisel gelişim ders ne aklına gelirse işte. Mesala witcher oynarken kitabını okudum sonrada merhaba dizi çıktı kıyas yapınca beğenmedim gibi
Merhaba ne ya otomatik düzeltme sinir bozucu oluyor bazen
Assassin's Creed filmi çıkmıştı 2016 yılında mıydı neydi... Kötüydü ben beğenmedim. Assassin's Creedle alakası bile yoktu.
Berbattı ya o film oyuncu karizmatikti ama harcadılar kötü senaryo ile.
Oyun sinematiklerini film gibi arka arkaya toplayan youtube kanalları bile o filmden fazla izlenme aldı.
Keşke Ezionun hayatını yapsalardı.. Zaten 35 dakikalık bir film var bari onu uzatıp sinema filmi yapabilirlerdi...
Aslında hiç yapmasınlar ya TR alt yazılı veya dublajlı yapsalar sinematikler keyif veriyor. Bazı oyunların filmi yapılmamalı.
Mesala god of war film mi dizisi mi ne gelecek ne gerek var mahvetmeye. Gerçek fanlar istemiyor böyle bir şey.
Last of Us dizisi geliyor abi oyun dublajlı grafikler harika konu dramatik olarak iliklere kadar hissediliyor. Gerek var mı yapmaya.
Resident evil serisi mesala film aksiyon vari dönmeye başlayınca çıkan oyunlar aksiyona dönmüştü
Yapıları bozmaya gerek yok.
Aslında evet... Gereksiz.. Mesela Assassins Creed de Ezio icin iki tane kisa film var onlar yeterliydi gidip sacma sapan sinema filmi yaptilar..
İlla film yapılacaksa animasyon yapsınlar. Yine örnekler verirsek izledin mi bilmiyorum ama mortal kombat animasyon serileri filmden daha başarılı.
Keza resident evil animasyon serileride daha başarılı,
bizzat oyunculu filmlere gerek yok.
Tam tersi olabilir filmden oyuna pek göze batar sorun olmaz.
Figürlerinden tut da kitaplarına kadar koleksiyon yaptığın tek bir oyun var World of Warcraft!
For the Alliance!!!
Assasiyen krat bende oynuda kitabıda filimide bağımlılık yapti
Hayır okumadım çünkü alamadım
Çizgi romanı var ise okudum evet, portalin bı çizgi romanı vardı onu okumuştum
Assasians Creed oyununu oynadım da kitabını okumadım hiç ya
Evet, genelde kitabını okuyorum..
Okurum tabii
Okumadım ama okumak istiyorum
Okurum tabi ki, kaçırmamaya çalışırım.
Her oyunun yok ki.
Hayır, okumadım