Kültür & Sanat Çizgi roman okur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yeni çizgi romanımı paylaşmak istedim, benim gibi yaşı ne olursa olsun, çizgi roman okuyan vardır diye düşünüyorum. Çizgi roman okur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evet okuyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Konusu ne bu kitabnBen şu an bunu okuyorm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jeffrey Dahmer'in liseden arkadaşı olan birisi yani yazar olan kişi kaleme almış. Hayatını ve lisedeyken nasıl birisi olduğunu anlatıyor çizgi roman şeklinde. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben daha anime tarzı cizimleri olan mangaları seviyorm Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç okumadım. Nedense görsel ve yazı aynı anda olduğunda hangisine odaklanacağımı bilemiyorum. Ayrıca bana çok karışık geliyor. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl He-Man çizgi romanlarini ve Tarkan çizgi romanlarini okumuştum çocukken... :) 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 628 cevap paylaştı. Hayır tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Okumam bazen oyunda görevde okurum. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 652 cevap paylaştı. Pek okumam. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır okumam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet okuyorum
Konusu ne bu kitabn
Ben şu an bunu okuyorm
Jeffrey Dahmer'in liseden arkadaşı olan birisi yani yazar olan kişi kaleme almış. Hayatını ve lisedeyken nasıl birisi olduğunu anlatıyor çizgi roman şeklinde.
Ben daha anime tarzı cizimleri olan mangaları seviyorm
Hiç okumadım. Nedense görsel ve yazı aynı anda olduğunda hangisine odaklanacağımı bilemiyorum. Ayrıca bana çok karışık geliyor.
He-Man çizgi romanlarini ve Tarkan çizgi romanlarini okumuştum çocukken... :)
İnternet üstünden çok okurdum
Hayır tercih etmiyorum
Seviyorum çok güzel ama okumuyorum
Okumam bazen oyunda görevde okurum.
Nioo
Hayır okumuyorum.
Pek okumam.
Manga okuyorum
Hayır okumam