Oynadığım Souls Like oyunların farklı farklı zorlukları vardı bir çoğunda çok zor bosslar ile kapıştık ama eğer zorluk modu seçme hakkımız varsa bu bir etkense, ben gönlümden geçeni söylerek oyumu Crysis 2'yi "İnsan Ötesi Savaşçı" zorluğunda oynamaktan yana kullanıyorum :)
Çok zorlamıştı beni gerçekten o derece sinir olmuştum hatta boss a gelince baaşladığın yere oyunun dönmesi çok sıkıcı geliyordu bana ama yinede bitirdim
Hikayeli oyunlarda genelde call of duty tarzı oyunlar sevdiğim için genelde pek zorlu olmuyorlar zaten kafa dağıtmak için oynuyorum. Şuana kadar en zorlandığım oyun bot lane de kalista taric oynadığımız bir maçtı. O günden sonra zaten taric main ledim. Mid feed top feed jung iyi bir çocuk ama çok deneyimsizdi nexusdan oyun çevirmiştik.
çok kanser ya leona ve sejuani de oynuyordum. bir ara cidden kafayı yiyip full jax, darius, xin, warwick gare, try, teemo oynadığım bir dönem vardı. hatırladıkça kendimden utanıyorum 🤪
Bir çok oyunun kendine göre zorluğu oluyordu ama bir oyun vardı “ori and the will of the wisps” adında. Son canavarı yenebilmek için 1,5 saatimi vermiştim. ayrıca İKV diye bir online oyun var. Onda da item üretmek çok zordu. Ee tabi oyunun amacı saatler geçirmek olduğu için zorlaştırmışlardı.
Souls seriside aynı halttır tek vuruşta ölürsün ama oynamadım. Arcania Complete Tale oyunu var biraz oynadım bir rpg oyunu bu rpgler hep eziyetmi skill yani beceri puanın kolay kolay artmaz bir adam oluşturursun çıkarsın dağa taşa ömür tüketir gibi rpg oyunlarını genelde hiç sevemedim sanırım :)
Assassin's Creed2 zordu tapınaklar da çok zorlandım lahitleri alırken süreli ordan oraya atlıyordun kapının açılması için bur de Brotherhood da takip etme görevleri ve süreli kürtizan görevi 😄
Online oyunlarda PUBG'nin steam versiyonu ve hikaye tabanlı oyunlarda ise Outlast 2ydi. Aynı bölümü defalarca yaptığımı hatırlıyorum. Bu 2 oyun dışında şuana kadar herhangi bir oyunda zorlandığımı söyleyemem. ^^
aynen ama mesafeler devasa yeni gemiler almak için baya bir uğraşman gerekiyor aynı zamanda elite dangerous odyses güncellemesiyle bazı gezenlerde savaşıp üslere falan gidebiliyorsunuz yani çok kapsamlı bir oyun zaten asıl olay haritasında samanyolu galaksisindeki keşfedilmiş bütün gezegenler var ve keşfedilmemişlerde bellir rasyonel kodlarla kodlanmış birde joystcik ile oynayınca tadından yenmiyor tavsiye ederim...
Hallow Knight. Oyunun zorluğu gıcık edici cinsten. O kadar zor oyun oynadım pes etmedim ama hayatımda ilk defa bir oyunu iade etmek istedim bu oyun yüzünden