Witcher 3 oldukça kaliteli ve hikaye yönünden de zengin bir oyun ilk defa bir oyuna bu kadar fazla zaman ayırdığımı hatırlamıyorum tek kötü yanı yapılan ana görevlerin yanı sıra yam görevlerin aslında daha büyük önem taşıması ama her şeye rağmen oldukça keyifli bir tık zor olsa da
Elden ring beni zorlayan oyunlardan bir tanesi bu tür oyunları oynarken genelde çabuk sıkılan biriyim geçemediğim zaman sinir oluyorum bu oyunda tam sinir edecek oyunlardan birtanesi..
Aynen bro, Sekiro tam bir sabır testi! 😵💫 Ben de ilk oynadığımda elim titriyordu, özellikle Isshin Ashina savaşında kafayı yedim. Ama o zafer tatlı değil mi ya? “You Died” ekranı göze güzel gözüküyor sonunda. Benim için en zoru da Bloodborne’du. Soulsborne oyunları gerçekten adamı terletiyor! Şimdi sıra Elden Ring'de mi? 😏🎮🔥
Tomb Rider'da bazen çözemediğim şeyler oluyordu. Ya ağabryimden destek alıyordum ya da youtube'ta bakıyorum. Genellikle kafamı çalıştırıp çözmeye çalışırım.
hmm güzel oyunlardır birden fazla bitirmiştim son çıkan 3 oyununu 1 ve 2 de o kadar puzzle yok ama 3. oyununda shadow of the tomb raider oyununda puzzle bölümleri oldukça zorlu özellikle bir takvim bulmacası vardı o çok zordu :)
heykellerde bi yerde itilmeliydi ama ilk başta yapılması gerekenler değildi tabi odaya girer girmez dikkat çektiği için ilk heykellere yönelme içgüdüsü olurdu ister istemez :)=
@neverlandian piranalardan geçebilmek için otlarda saklanmak gerekiyor piranalar hep aynı döngü içindeler onları takip ederek doğru zamanlama ile yüzmelisin tabi nefesini de iyi ayarlamalısın
Ben sadece küçük kızla robot kadının güvenle kaçabildiğini görmek istemiştim ndmdnndndndnd her seferinde çocuk öldü ama herrrr seferinde öldü en sonunda youtubeden izleyip aynısını yapınca başarabildim ikisini de bir de şu siyahi androidi de kurtarabilmeyi
Daha öncesinden souls tarzı oyunlar oynayıp bitirdiğim için hemen alıştım oyuna. Çok zorlanmıyorum ama souls oyunları arasında en zoru gerçekten. Ve boss savaşları da en iyisi.