Ulen Makarov Zorla Kendisini öldürtmeye Kaşındı 😅 Ama Yaptığının bedelini ödedi de Task force ekibin en psikopat adamına denk geldi Captain Price Price sağlam psikopat adamin canına okur ama Ben oyunda General Shepherd daha çok sinir oluyorum Ona olan Öfkem Makarovu bi anlığına aklimdan çıkarıyor 😅 Ghost ve Roach ölmeyecek di 😥 burada Price ve soap da hatalı Neden mi Hiç takip ettirmediler Ghost ve Roach ı Makarovun peşine düştüler birbirlerini unutullar
oyunda her adam vuruşumda değil zaten oyuna başladığımda dertlerimden uzak kalırım lakin o da çözüm değil dertler olduğu yerde buzdolabına koymuş gibi orada durmaya devam eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310Evet fakat gifte ki sahne de değil orada daha çok dertlendim :D
Bende gif için @wildmoongirl ablama danıştım yoksa onu koymayacaktım 😄
Tahmin edebiliyorum 😅😂
Bazen öyle sinir ediyorlar ki, adam ölse bile taramaya devam ederim ama cesedini. Spray transferi için değil yani. :D
Bazen şu Battal Gazi için, şu Tarkan için geyiği yaparım 😃
Evet. Zaten genelde zalim karakter olurum açık dünya rol yapmalarda.
tabii ki stres atmak için çok iyi sdnjdsdf
Ya hakk 😂
Ulen Makarov Zorla Kendisini öldürtmeye Kaşındı 😅 Ama Yaptığının bedelini ödedi de Task force ekibin en psikopat adamına denk geldi Captain Price Price sağlam psikopat adamin canına okur ama Ben oyunda General Shepherd daha çok sinir oluyorum Ona olan Öfkem Makarovu bi anlığına aklimdan çıkarıyor 😅 Ghost ve Roach ölmeyecek di 😥 burada Price ve soap da hatalı Neden mi Hiç takip ettirmediler Ghost ve Roach ı Makarovun peşine düştüler birbirlerini unutullar
Bir ara birşeye sinirlenmiştim pubg da içlerinden geçtim 32 kill almıştım: )
Ohh afied 😂
oyunda her adam vuruşumda değil zaten oyuna başladığımda dertlerimden uzak kalırım lakin o da çözüm değil dertler olduğu yerde buzdolabına koymuş gibi orada durmaya devam eder
Of be dusman askerlerine hakaret ederek alay ederek oyun oynamayi ozledim. Heyecan olsun diyr cins cins yollarla oldurmeye calisirdim
Ben daha çok stres oluyorum oynarken ama evet bazen iyi olabiliyor
Pubg oynuyordum arada ama hic oyle birsey gelmiyordu aklima😂
Oyunda ki dökülen dertler dert değildir 😂
Nasıl ya öyle değil 😄 mesela bugün bir kız tarafından reddedildin onun acısını oyunda çıkartıyorsun gibisinden 😂
Düşmanların ne suçu bir tekmede onlar vursun 😂😂😂
Amaç da o zaten vurabilen vurur vuramayan ölür oyun böyledir 😂😎
Öfkeyle kalkan zararlı oturur unutma bu sözümü :)
👍
Bir rahatlarim evet