Gamer Yarış oyunlarını arabalar için mi yoksa sürüş zevki için mi oynuyorsunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yarış oyunlarını arabalar için mi yoksa sürüş zevki için mi oynuyorsunuz 😎Ben ikisi için de 😇 Yarış oyunlarını arabalar için mi yoksa sürüş zevki için mi oynuyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sürüş zevki için hatta direksiyon gamepad tarzı hep istemişimdir böyle 4k tv de 1 0 Yorumla
niger Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Yarış ve spor oyunlarını sevmem, dolayısıyla ne kadar gerçekçi olurlarsa olsunlar ilgimi çekmez ve oynamam. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sokakta f1 aracı olmadığına göre 😃 tabii ki araç sadece f1 için geçerli. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisi için de oynuyorum. Daha çok aracın sesi için. Araç seslerine karşı bir zaafım var. Canım most wanted çekti şimdi. 2 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ikisi bir bütün gerçek hayatta yapamadığımızı oyunda yaparak eğlenmeye haz almaya çalışıyoruz 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Nfsu 2’yi arabalar için oynardım. Kariyer modunda falan aldığım arabaya modifiye etmek zevkliydi 1 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genel olarak motor sesine bayılıyorum, müzik gibi geliyor bazı motor sesleri, özellikle Harley’ler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabah akşam Driver: San Francisco oynuyorum. Trafiği birbirine katıp polisleri peşime takmak çok keyifli... 😊 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. İkisi için de yapıyorum genelde. Bir de drift için 🤣🤣 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Futbol, spor ve yarış türevi oyunları oynamıyorum. 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl fh5 cok sevıyorum arada oynarım :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sürüş zevki için hatta direksiyon gamepad tarzı hep istemişimdir böyle 4k tv de
Yarış ve spor oyunlarını sevmem, dolayısıyla ne kadar gerçekçi olurlarsa olsunlar ilgimi çekmez ve oynamam.
Sokakta f1 aracı olmadığına göre 😃 tabii ki araç sadece f1 için geçerli.
İkisi için de oynuyorum. Daha çok aracın sesi için. Araç seslerine karşı bir zaafım var. Canım most wanted çekti şimdi.
ikisi bir bütün gerçek hayatta yapamadığımızı oyunda yaparak eğlenmeye haz almaya çalışıyoruz
Nfsu 2’yi arabalar için oynardım. Kariyer modunda falan aldığım arabaya modifiye etmek zevkliydi
Genel olarak motor sesine bayılıyorum, müzik gibi geliyor bazı motor sesleri, özellikle Harley’ler.
Sabah akşam Driver: San Francisco oynuyorum. Trafiği birbirine katıp polisleri peşime takmak çok keyifli... 😊
İkisi için de yapıyorum genelde. Bir de drift için 🤣🤣
Futbol, spor ve yarış türevi oyunları oynamıyorum.
Her ikisi içinde :)
fh5 cok sevıyorum arada oynarım :D
Durma göre değişiyor ya
Kızlarda yarış oyunu oynar.
Zevk için.
araba sesi için
Oyun oynamıyorum...
Her ikisi için. Tıpkı senin gibi
Sürüş zevkiii