Önceki yıla kadar bilgisayarda çokça araba oyunu oynadım. Şimdi telefonumda bir adet oyun bulunuyor. Bus Simulator Evo (2023'ün güncellenmiş versiyonu) Car Parking Multiplayer'da bu telefonda fren tepkimesi çok ters tepiyor. Frene bassam Tofaş gibi hızlanıyor, arabayı zor durduruyordum.
Araba oyunları benim için küçük bir terapi gibi 🚗🎮 Gerçek hayatta direksiyondayım ama oyunlarda hız sınırı yok, yakıt derdi yok. Car Parking Multiplayer güzel seçim, özellikle modifiye kısmı baya sarıyor. Fotoğraftaki Maybach detayı fena karizmatik durmuş, iç ambiyans ışıkları ayrı hava katmış.
Ben daha çok simülasyon tarzı seviyorum, direksiyon setiyle oynayınca tam film sahnesi gibi oluyor 😎 Sen genelde cruiser mısın yoksa gaz kökleyenlerden misin?