Bu sıralarda çok merak ettiğim ama ne yazık ki çok pahalı olan 2 tane oyun var. Birisi Ghostwire: Tokyo birisi de Elden Ring. Sizin kaç tane indirimini beklediğiniz oyun var? İsimleri neler?
Özellikle indirimini beklediğiniz bir oyun var mı?
En son Age of Empires IV'ü eklemiştim istek listesine, kaç aydır bana bakıyor öylece. :/ İncelemelerde de pek olumlu puan almadı ama ilk aşkım yine de bekliyorum. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
İndirime girmesini beklemiyorum çıktıgı an alıyorum istediğim bir oyun olursa indirime girmesi 6 ayı buluyor çünkü
Çıktığı gibi alıcagım oyunlar var benimde ama şu an ama şimdi 3 kuruş değer biçtiğin seyede 600 vermek koyuyor
Elden Ring mucizevi bir indirim bekliyorum :D
En son Age of Empires IV'ü eklemiştim istek listesine, kaç aydır bana bakıyor öylece. :/
https://www.youtube.com/embed/Ovt7d34_hRAİncelemelerde de pek olumlu puan almadı ama ilk aşkım yine de bekliyorum. :D
Hayırlısı ama bence yakın zamanda indirime girecektir. Dediklerim hep çıktı bakalım bu çıkacak mı..😃
Yeni satın aldığım steam hesabımda ne yazık ki Gta5 yok, indirime girdiğinde alacağım ilk oyun olacak
Hayırlısı ya.. Hayırlı olsun yeni steam hesabına :D
Çok mersi efenim
Lafımı olur efenim :D
Hayır yok. Keşke oyunlarla ilgilenecek kadar vaktim olsa 😄
Olur bence 😊
Ben pes mobile pubg mobile 101 gibi oyunlardan başka bişey oynamadım için yok clwkwjs
Dbdbbdbd sen mobilcisin ondan olmasın
He ya pc yok ben de var da oyun oynanmiyor ckskws
Dhbfbdbdhd hiç bir oyunu kaldırmaz mı yani? O kadar mı kötü?
Evet dede yaa bana bi pc alsana clskw
World of Warcraft'ta M+ atmaktan zamanımız yok ki başka oyun oynmaya :D
İndirim değilde, hogwarts legacy oyununun çıkmasını bekliyorum
Şu anlık yok, indirimlerden faydalandim yeterince
Yok valla 😁
Olur merak etme fhdhfndjfjd
Total War hammer 3 ve red dead
Bende bir tane var forza horizon 5 😂
şu an için yok
Hayır