Güncellemelerle (Update) daha da eğlenceli olduğunu düşündüğünüz ve oynamayı çok sevdiğiniz bir oyuna gelmesini istediğiniz ne gibi güncellemeler var.
//Kendi cevabımı vereyim. Ben Grand Theft Auto 5 oynamaya bayılıyorum ister tek başıma ister arkadaşlarımla. En son gelen güncellemeyle birlikte Franklin Clinton'dan görevler alabiliyor hatta Chop'u bile sevebiliyoruz. Sonuçta Gta 5'in üç ana karakterinden ikisi (Franklin ve Trevor) çevrimiçi modda (Gta Online) bizlerle. Sıra Michael De Santa'ya geldi bence. Bana soracak olursanız Michael da Online gelir. Sonuçta Gta 6 çıkmasına daha çok var ve her seferinde yeni ve güzel güncellemeler getirilirken Gta 5'e bari Michael da gelsin dimi :DBenim karakter baya mutlu ya Franklin ile tanıştıği için :D (The Contract Update)Sizin favori oyununuza getirilmesini istediğiniz yenilikler ve yeni güncellemeler nelerdir?
Oynamayı çok sevdiğiniz oyuna ne gibi güncellemeler getirilmesini istersiniz?
Rainbow'da her yeri kapatıp, kendisini ve takımı bir yere hapsedenlere perma ban atsınlar, yeter. Oyuna eklenebilecek bütün özelliklerden daha önemli bence.
Yok kastettiğim şey o değildi. Mesela Vice City'de falan görevlerde mpc'ler aşırı aptal ve kanser olup bir sürü iş çıkarıyorlar ya. İste onların düzeltilmesini kastettim.
Doğru : )) eski bir laptop vardı oyunları ultra ayarda oynayamıyordum hep medium ya da zayıfta oynuyordum 1050 ti destekli bilgisayar olunca ultrada oynayabiliyorum : ))
Rp derken Rol yapmadan bahsediyorsun sanırsam. Onu en iyi FiveM de yapabilirsin. Normal Gta 5 icin bahsediyorsan oyuna sahip olduktan sonra Rockstar Social Clubtan bir hesap açıyorsun. Oyuna girdiğin ilk an direk seni çevrimiçi moda atmıyorlar. Hikaye modunda belirli bir yere kadar gelmen gerekiyor. Öyle de çevrimiçi mod açıliyor. Oraya girdigin zaman publicten giriyorsun ya da esc bastiktan sonra Online yerini seçip Go to the Online gibi bir secenek var en son da ona basıp seceneklerden Solo ya da Invite Only seçip tek basina oynayabiliyorsun. Çevrimici moda girdin öncelikle yapman gereken para yapıp bir ev alman ve bir iki tanr de arabaya sahip olman. Eğer evin olmazsa sokakta doğabilirsin. Arabam var diye sevinirken garajin bile yoksa arabasiz kalabilirsin. Bir de oyunde AmmuNation diye bir magaza var oradan da silah gibi urunleri alabiliyorsun. Kendini koruma amacli. Marketleri soyarak para yapabilirsin. Gta da 5 harita da tam 20 tane market var...
Kusra bakma yeni fark ettim ben bu arada ben oyuncuyum ayrica jetonlu atati makinalari playstation 1 2 3 4 5 tamir bakim alim satim isi yapiyorum ayrica beyaz esya teknik servisim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Gta konsol için tüm sürümleri pc gelmeli. F1 2007 championship pc gelmeli. Bunlar aklıma gelen şeyler.
Olsun bence yeterince açık ve güzel bir cevap. Teşekkür ederim
Rica ederim.
Knight online'ı eski güzel günlere götürsünler :D
Çocukken abimin knight online ekibindeydim ufaken sabahtan akşama kadar millete can basıyordum
@sesizbiri Priestin kaderi :D
Öyle valla
Rainbow'da her yeri kapatıp, kendisini ve takımı bir yere hapsedenlere perma ban atsınlar, yeter. Oyuna eklenebilecek bütün özelliklerden daha önemli bence.
Neden ya bu da bir taktik bölge korumada
@sesizbiri Karşı takım Fuze alıp mal ediyor sonra, kolay av oluyoruz. R6'da uygulanan en berbat taktiktir o.
Ama taktik her şeyin bir zayıf noktası vardır
@sesizbiri Rainbow'da yenisin sanırım, biraz oynamaya başlayınca hak vereceksin. Olabilecek ihtimalleri ve sonuçlarını düşünerek oynaman gerekiyor.
Ben rainbow extraction oynuyorum normal rainbow sıkıcı geliyor
@sesizbiri Extraction hakkında bilgim yok, onu hiç oynamadım. Ben Siege'den bahsediyordum.
Rainbow evrenini uzaylı istilasından kurtarmak için savaşıyoruz uzaylılara karşı
@sesizbiri Almayı istiyordum da beraber oynayabileceğim arkadaşım yok diye almadım Extraction'ı. Oynayacak birilerini bulursam belki alırım.
Ben oynuyorum
@sesizbiri Bir ara alayım o zaman. KS'nin gamer discord sunucusundan yazarım, orada varsan gireriz beraber.
X box game pass ye var istersen ordanda temin edebilirsin
Ooo arkadaş edinmisiz 😄😄 ne güzel dhdj Discord sunucusundan bana bir selam çakın djdj 😆 selam vermezseniz kırılirim ha ona göre.. dhdh
@sesizbiri O da olabilir aslında, bir ara alayım. Beğenirsem direkt olarak oyunun kendisini alabilirim.
Tamamdır, kırılma sen :)
Dhhdjdj 😅😅
Oyun oynamaya başlayınca soruya gelirim şimdi aklımda birsey yok 🤗🙄😂
🤣🤣 Oyun oynamayı öğrenmen lazım sjsjsj
Ogrenebilsem 😂😂😂vakit bulsam oynamaya gfhf
Dhdjfnd akşamları oyna
@Kadjaks ben senin yerine söyleyim candy crush'a sınırsız kalp gelsin teyzeler mutlu olsun
Gta 3'lemesinin orjinal oyunlarına chakpoint sistemi getirilmesi ve yapay zekanın geliştirilmesi.
O kadar geliştirebilir mi bilmiyorum. Karakterler orijinalliklerinden aşırı uzak duruyor...
Yok kastettiğim şey o değildi. Mesela Vice City'de falan görevlerde mpc'ler aşırı aptal ve kanser olup bir sürü iş çıkarıyorlar ya. İste onların düzeltilmesini kastettim.
Bide remasterd sürümleri değil benim kastettiğim. Direk kendi yıllarında çıkan orjinal sürümleri.
Yaparlar mı bilmiyorum ama yaparlarsa güzel olur bence.
Sjjdhdjdkxjenx oyunları satıştan kaldırdılar direk, ne yapması? maalesef uğraşmazlar bu saatten sonra.
Knk modcularla kaldın yine sanırım
Neyse GTA Türk e devam et ya da
Gta Türk sıkıcı ya asırda bir internet kafeye gidip 1-2 saat kafa dağıtmalık sadece
Yolun düştüğünde gitmen gereken yerin saatine daha varken beklerken oylanmak için falan oda
Eh biraz öyle
Güncelleme gelmesini istemem. Bu hallerini seviyorum ben zaten
Oyun artık rtx sanal gerçekçilik ekran kartını destekliyorbizde gtx 1050 ti 4 gb paylaşımsız varama yeni oyunları açarmı bilmiyom
Oyunun sistem gereksinimlerine bakabilirsin.
Bir de bu duruma internetten bakabilirsin. Çok bir bilgim yok Vr (sanal gerçeklik gozlugum) olmadigi icin.
Yok yok oyunlar artık rtx destekliyor diyecektim : )
Ha.. Çoğu daha desteklemiyor ki.. Gta falan gibi..
Evet : ))
Gtxlerin bu tarz şeyleri desteklemesini mi istiyorsun? Gtxlere bu özelliklerin gelecegini pek sanmiyorum 😅😅
Hahahaha artık yapımcılar gtx kartlarla desteği keser galiba hshshs
Dead space oyunu oynuyorum bu aralar : D
Gtx desteğinden pek vazgeçeceklerini sanmıyorum ama geliştirmezler Gtxleri.
Olabilir...
Olabilir çünkü Rtx 3000 serileri çıktı..
Ama bazı oyunları kaldırıyor : )
Çnükü daha çok yeni ve çoğu oyun daha 3000 serisine uygun yapılmadı.
Doğru : ))
eski bir laptop vardı oyunları ultra ayarda oynayamıyordum hep medium ya da zayıfta oynuyordum 1050 ti destekli bilgisayar olunca ultrada oynayabiliyorum : ))
Eski laptobumda Gtz 1050 ti vardı... hey gidi... Gülüm Asus Rog... Şimdi yeni bir Asus Rog var evde RTx 2070 Super var :D
Ooo güzel sistem ahhaha
bendede nvidia 610m ekran kartlıydı
Yaaa minik Nvidia daha bebek adımları atıyordu herhalde :D
Benim tel laptobum yok ama dkjfhg gaming pc de var bende :D orada da Rtx 2060 Super var :D
hahhaaajahha
İntel core i5 2 core çift çekirdekli işlemci vardı hahhah bebek laptop
yaaa baya bebekmiş dfkjhgfkd
Bizde amd ryzen 5 3600 6-core processor işlemcili
16 gb ve 1 tb ram
ve 1050 ti kart var : )
hsshssbs
şimdiki sistem var amd ve nvidia
eskidende laptop (. ❛ ᴗ ❛.)
:D Amd alışık değilim diye Nvidia kullanıyom memnunum :D dklfjgdfg
hshshuahs
kdhjgkjdfhg
2000 lerde ati 4050 kullanıyordum bilgisayar çöküyordu sürekli oynayamıyordum : D
maşallah ben o sıralarda atari oynuyodum dkjfghdfk
jshsushsuss
2010 senesiydi hhshshhshs hep çöküyordu
ama şimdi artık oynayabiliyormnsjjs
Dbdbdbdn 2011 de ilk konsolumu almıştımm.. Ps 2 hey gidi...
bendede ps2 vardı bisiklet alınacak diye mecbur sattılar shshsss
Ya Allah rızası için şu bannerlorda bir online mod yapım kiti yayınlayın artık
Valla pubg mobilya oynuyorum fakat oyun çok bozdu klan savaşları gelmesini isterdim baya iyi olurdu
Hangi server da oynuyorsun?
Invite Only de oynuyorum. Publicte çok fazla hileci olduğu için Public tercih etmiyorum.
Ya ben hiç bilmiyorum bu gta da rp olayını, bana biraz anlatir misin nerden giriliyor nasıl hesap açılıyor oyuna girince neler yapiyorsun
Rp derken Rol yapmadan bahsediyorsun sanırsam. Onu en iyi FiveM de yapabilirsin. Normal Gta 5 icin bahsediyorsan oyuna sahip olduktan sonra Rockstar Social Clubtan bir hesap açıyorsun. Oyuna girdiğin ilk an direk seni çevrimiçi moda atmıyorlar. Hikaye modunda belirli bir yere kadar gelmen gerekiyor. Öyle de çevrimiçi mod açıliyor. Oraya girdigin zaman publicten giriyorsun ya da esc bastiktan sonra Online yerini seçip Go to the Online gibi bir secenek var en son da ona basıp seceneklerden Solo ya da Invite Only seçip tek basina oynayabiliyorsun. Çevrimici moda girdin öncelikle yapman gereken para yapıp bir ev alman ve bir iki tanr de arabaya sahip olman. Eğer evin olmazsa sokakta doğabilirsin. Arabam var diye sevinirken garajin bile yoksa arabasiz kalabilirsin. Bir de oyunde AmmuNation diye bir magaza var oradan da silah gibi urunleri alabiliyorsun. Kendini koruma amacli. Marketleri soyarak para yapabilirsin. Gta da 5 harita da tam 20 tane market var...
Hani böyle gerçek insanlarla bir arada oynuyorlar ya , Twitch de izlemiştim bende ondan bahsediyorum o hangisi oluyor
Public oluyor. Invite only de de arkadaslarinla oynabiliyorsun.
Public den direkt girip baslayabilir miyim
Public diyince girek cevrimici modda oluyorsun zaten.. Senin ögrenmen uzun surecek gibi ama ilk zamanlar bende oyleydim. 😊
Aynen ya ben hep severek izledim de hiç kendim baslayamadim bir türlü
Başlamalisin kaçirmadan. Gta 5 hala dunya capinda cok kopya satan bir oyun.
Senin nasıl bir karakterin var oyunda
Diğer sorularıma veya görüşlerime bakarsan bulabilirsin
Gta 6 gelsin gta 5 i ezberledik artık
Ücretsiz işe yarar içerik olsun
Var zaten
Optimizasyon olabilir
Last of us 2
Sorumu iyi okumadin herhalde. Nasıl bir güncelleme getirilmesini istersin peki?
Kusra bakma yeni fark ettim ben bu arada ben oyuncuyum ayrica jetonlu atati makinalari playstation 1 2 3 4 5 tamir bakim alim satim isi yapiyorum ayrica beyaz esya teknik servisim
Oyun oynamıyorum artık ya😅