Yeni oyunların fiyatlarının düşürülmesini ve kolay alabilmemi sağlayan bir fiyat koymalarını isterdim. GTA V ve Euro Truck Simulator 2 seviyorum. Euro Truck Simulator oyununda, Türkiye'nin tamamını (Genelde İstanbul, Edirne, Tekirdağ çıkıyor) gezme ve her türlü binek otomobil kullanma paketi olsun isterdim. Hatta motosiklet ve Martı scooter bile kullanmak isterdim. Programcı olsaydım, GTA benzeri yüzde yüz yerli bir oyun yapardım. Günlük olaylar, çeşit çeşit arabalar, aklından ne geliyorsa hepsini bir oyunda barındırırdım. Mevcut oyunlarım 2006 çıkışlı Test Drive Unlimited ve GTA San Andreas. GTA San Andreas oyununda, Driver: Parallel Lines oyunu (çok az oynadım) gibi yıl yıl yenilikler konmasını isterdim. Test Drive Unlimited'ın daha üst serisi çıksaydı, bütün Avrupa, Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan'ı koymalarını isterdim. Avrupa turu hayallerimi gerçekleştiremezsem, bu oyunda istediğim gibi gezerim, yarışırım.
Cs-Go 'ya source 2 motoru gelsin artık ve hilelere kesin çözüm sunan bir güncelleme bıktık artık ya 3maç da bir hile görmekten 😂😂 Ben bazen valo giriyorum eskisi gibi değil baya iyi olmuş daha ne istiyorsun 😅
Cs 1.6 hep aynı kalmalı grafiği iyi çok map var map yapan var ne xp seviye atlamak için oynanıyor ne para kazanmak için bence en iyi oyundur half life de öyle güncelleme gelecekse Vice city e gelmeli