Pubg, fornite ve Valorant her oyun aynı şekilde ilerliyor 1.6 yı şimdi eski görüyorlar old oyun olarak görülüyor ama öyle değil bence oyun hala klasik oynanmaya devam ediyor zaten tüm oyunlar 1.6 ve Wolfteam den bakarak oyunun yaratıcısı oldular
Wolfteam bozdu zaten diğer oyunlar da para ile hesap diz oldu şu an tek klasik kalan 1.6
İnsanlar nedense oynamadığı ya da oynayamadığı oyunu fazlasıyla eleştiriyor. PUBG herkesin harcı değil, diğer oyun ve oyunculara saygı duyuyorum. Herkesin zevki ayrı.
@everkeğii dostum belli ki çok pubg sever biri olarak adam akıllı pubg den başka oyun oynamamışsın ve gözünü boyamış. pubg sektöre yön verdi demek yanlış olmaz ama ilk battle royale oyunu değildir... öncelikle Battle Royale oyunları yokken oyunlarda bu mod vardı zaten kendim şahsen İnfestation the NewZ, esknin WarZ oyununda battle royale modunda oynardım.
fakat ilk oyun olarak böyle gün yüzüne tanınan aslında yön veren oyun H1Z1 in kendisidir artık Battle Royale sadece oyunlarda mod olmaktan çıkmış gerçekten sağlam bir oyun olarak piyasada bu tür yerini edinmiştir.
H1Z1, 2015 de çıkış yapmış bir oyun hiç pubg kadar trend olmasa bile çıktığı zaman çok kavurdu piyasayı. PUBG daha genç 2017 senesinde piyasaya sürüldü ki fortnite ile aralarında 4-6 ay gibi bir süre var bu süre de oyun mu yapılır pubg den örnek alınıp hayır. demek ki projeler paralel yürüyordu zaten yani PUBG çok trend olmuş olsa bile bir dönem halen de el üstünde tutulsa bile söylediğin şeyler gerçeği yansıtmıyor üzgünüm..
Ayrıca ben PUBG nin ilk olup olmaması ile alakalı bir görüşte yapmadım, Fornite ve Apex Legendsin bu türe yeni bir boyut getirdiğini söyledim... Pubg klasik Batte Royale oyunu.
Yok öyle pubg fanı falan değilim :) PC de 1 kere oynadım :) ben gördüğümü söyledim sadece, H1Z1 i falan da hiç duymadım pubg kadar başarılı olamadılar demek ki
@everkeğii öyle olmandan korkmuştum :D evet H1Z1 o kadar başarılı olamadı ama dediğim gibi çok kavurdu yine de piyasayı. ondan 2 sonra birden PUBG FORTNİTE derken Türemeye başladı Battle Royale oyunları.
Bioshock Infinite. Çok kafa karıştıran bir oyun, hikayesinden de hiçbir şey anlamadım. O yüzden beni bayağı sıkmıştı ama oyunu seven bayağı insan var. Oynayıp da, sevmeyen birini göremedim.
Bence de Pubg abartılıyor. Lol de abartılıyor. Lol esporlarda çok önplanda olsa da Dota da aynı şekilde ama Dota reklamı o kadar dönmüyor. Lolü hep itici bulmuşumdur Dotacı olduğum için. Özledim lanet olası oyunu :D
oyun tarzını sevmiyorum bir kere fps olduğu için bir eksi burdan oyunda karakter oluşturma var ama oyunda karakter görünmüyor :D bir eksi de buradan oyun akıcı değil durağan bir oyun gta ya benziyor ama gta daha hareketli böyle
Açıkça çöptü tel hoşuma giden ayrıntı sonda gelen Vader ın can çubuğu olmaması yani master syfo dias hikayesi buraya mı bağlanır bari rebels a Ezra ya bağlasana idiniz