Peki sizce bu oyunlardan hangisinin abartıldığını düşünüyorsunuz?
Cyberpunk 2077
PUBG
League of Legends
GTA V
Fornite
CS: GO
Knight Online / Metin 2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Listede yok ama bence öyle hiç bir oyun abartılmıyor çünkü hepsinin kendi kalitesine göre bir zaman boyunca popülerliliği vardı, Fortnite bir dönem patlama yaşadı ve bitti bu kadar Pubg de öyle, oynayan tabi bir kitle var orası ayrı bir mesele, her diyorsan bir kaç oyun söyle diye, bunlar Lol Pubg falan olurdu her halde.
lol falan değil benim için abartılan oyun yeni çıkan oyunlar olur lol kaç senelik yani. ben cyber dan böyle ciddi 4 4 lük aşırı büyük fena içerik dolu efsane ortamlı bişi beklerdim. gerçi sadece ilk başlarına baktım çıktığında falan haritasını bile görmedim ama duyduklarım yeter gibi. o kadar zamandır oyun yapıyorlar Enis kiraz ın dedikleri de yeter zaten. ben böyle gta5 watch dogs ve infamous ın iyi yanlarını birleştirip devasa bişi yapacaklar diye bekledim
Merhaba,
Ben bunun cevabının LoL olduğunu düşünüyorum. Yani oyunun pek güzel bir yanı yok gibi :D ama insanlar deli gibi oynuyor.
Cevap
7Cevap
Knight Online ın neyini sevdiklerini anlamış değilim. Oynayanlarında abarttığını düşünüyorum.
Pubg herkeson telefonunda hatta telefoncuya gecerken pubg oyununu kaldıran bir telefon istiyorum diyen kişi sayısı çok
crysis vardı zamanında. gta 5 kaldırır mı? yerine crysis kaldırır mı? diye sorulur du taa ki gta 5 çıkana kadar
Witcher 3. Ama abartıldığı kadar var oyun.😎
League of Legends, Metin2 gibi oyunları kesinlikle
gta serisi bence eheheh
Pubg
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?