Selam dostlar. Bir çok oyunu bulunan FPS, Keskin nişancı ve çok oyunculu seçeneklere sahip olan bir aksiyon oyunu olan Sniper Ghost Warrior. Steam'de oyunun tüm serisi için %50 den başlayıp %80'e varan fiyat indirimi var. Özellikle Sniper Elite oynayan ve seven oyuncuların beğenebileceği bu oyun size güzel bir deneyim sunabilir.Siz bu indirimden faydalandınız mı veya faydalanacak mısınız?
Son indirim günü ne zaman? Belki değerlendiririm. İlk oyunları beğenilmese de benim hoşuma giden bir oyun serisidir. Gizlilik oyunlarını zaten seviyorum.
https://youtu.be/3y4UOOXJq1c Özellikle son serinin müziğine bile hasta olurlar 3. De istenilen yere araçla gidiliyor. O çok güzel. 1 ve 2. kilometrelerce koşmak gerekiyordu. Bu çok iyi oldu.
Liste uzadı bende ya günde sadece 2 saat adar oyun oynayabiliyorum oda biraz kafa dağıtmak için Ark var conan exile var warframe conqueror's blade Eso var var da var ya
Denk gelirsek olur abi söyleyim bir çok şeyi hatırlamıyorum ama genel olarak farklı silah ve warframe toplayrak Ustalık seviyesine getirmeye çalışıyordum ful :D
Lol :D lol beni kanser ediyor ben normal oynamam ama 1-2 gündür arkadaş çağırıyor öyle 1-- 2 elliğine gidiyorum aslında lol beni kanser etmiyor çocuklar ediyor :D
E tabi ki :D İnternet üzerinden indirilen oyunların çoğu Korsandır. Ücretsiz olan ve online olanları kendi sitelerinden indirebilirsin ama Torrent olarak indirilen, Single oyunlar normalde ücretlidir :D