İndirim 25 Eylül'e kadar devam edecekmiş. Ben artık oyunlara bu kadar para vermek istemiyorum. Sizin oyun bütçeleriniz ne durumda?
İndirime giren oyunların fiyatları böyle:

İndirim 25 Eylül'e kadar devam edecekmiş. Ben artık oyunlara bu kadar para vermek istemiyorum. Sizin oyun bütçeleriniz ne durumda?
İndirime giren oyunların fiyatları böyle:
Veriyorum vermesine de PC’den oyun oynamayı bıraktım. Konsol’a bakıyorum. Game pass baya iyi o konuda. PS biraz pahalı ama oyunlar da sağlam şimdi. Eskiden 5 oyun alıyorsam şu an bir oyun alıyorum. Ama alıyorum.
Cevap
28Cevap
Play stationda yinede pahalı 980 tl
Öncelikle yeni oyunların hiçbiri ile ilgilenmiyorum. Ama daha geçenlerde en sevdiğim strateji oyunlarından olan Company of Heroes 2 Platiniun Edition için 20$ ödedim. Digital iyi de fiziksel kutu hali de bulunsun yanımda :)
FIFA 23 e baya para verdim en çok diğerleri makuldu ama almam ya napcam alırsam kışın ya da yazın EA FC 24 alırım fiyatı düşer baya.
Nfs hot pursuit remastered aldım. Payback aldım. Dead space remake alacaktım ama o da ea play gelecektir çok sürmez diye düşünüyorum
Max 50 muhtemelen 50 saat bile oynayamam yazık o yüzden ne versem
ben artık oyunlara para vermem oynamıyorum pek
EA Play'e geldiğinde oynarım zaten. O yüzden ekstradan bütçe ayırmaya ihtiyaç duymuyorum.
Param olsaydı alırdım
Oyunlar bile zengin işi oldu şu sktiğim ülkesinde
1600 dü galiba en son 😂
Şu need for speedi pack olarak koysalar da alsak hepsini
En kralına 1500 çalışır
fifa 2007 ve 2008 candır
1000 lira veririm başka veremem
İlgimi çeken bir oyun yok
500 1000 basında oyuna verilir
Oynamak istersem 400-500 veririm
100 TL veririm en fazla , rdr2 almıştım 120 TL ye
Seversen birboyunu para onemli degil