Değecek oyuna her türlü parayı veririm ki zaten sürekli oyun alan birisi değilim yani ama fiyatlar gereksiz pahalanmış yani dolar kuru yerinde sayarken steam deki oyun fiyatlarının neden bu kadar yükseldiğini anlamıyorum.
Oyunlara para veririm. Sadece indirimdeyse. Gereksiz pahalı ürüne para harcamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Veririm yaa bir iki ay kadar once cikan COD MD2 aldim, gerci cok oynadim henuz ama su siralar cs'ye sardim yeni mousle oynayinca ne olduysa butun mesele eski mouse'umdaymis meger bi pro oldum resmen - vurdugum kill olunca bi zevk almaya basladim hosuma gitti kfdjgkd
Her oyun için öyle değil birkaç gün önce horizon zero dawn 324 liradan 108 liraya düşmüştü mesela onu aldım. Yani oyun fiyatlarını firmalar belirliyor. Ha bana soracak olursan oyun fiyatlarının artması ülkedeki gençler için çok sorun değil çünkü cs, valo ve lol dışında pek oyun oynayan yok. He hikayeli oynayanlar da zaten korsan indiriyorlar o yüzden canını çok sıkma sen bunlara :)
Zam gelen oyunlara veya pahalı oyunlara para veririm fakat özellikle xbox oyunları xbox gamepass'ten kolaylıkla ve ucuz bir şekilde oynanılabildiği için oyunların her birine yüzer yüzer para vermem.
Herry potterin oyunu olmuş 900 tl ben onu nasıl oynarım onu düşünüyorum. Buldum oyunlar yaşlanmaz 2025 te fiyatı düşer indirime girer böylece alırım en iyisi beklemek
En İyi Cevap