Telefondan epey oynardım şimdi ise steam üzerinden satın alıp oynamayı düşünüyorum. Böyle oyunları seven biriyim
Sims 3 ve 4 arasında kaldım, bilen varsa hangisi daha iyidir?
Sims 3 ve 4 arasında kaldım, bilen varsa hangisi daha iyidir?
PC oyun dünyasına girdiğiniz için tebriklerimi diliyor ve hoş geldiniz diyorum :D
sistem gereksinimleri hangisini karşılıyorsa eğer ikisini de karşılıyorsa yorumlara falan bakın :)
MSI laptop sahibiyim
Çoğuna uyuyor diye biliyorum
İyi oyunlar dileriz şimdiden o zaman :) 3 ve 4 arasında ki farkı bilmiyorum ama en son çıkmış olanı almak daha iyidir diye düşünüyorum :D
Teşekkür ederimmmm
Rica ederimmmmm 😅✨
Cevap
8Cevap
Bence güzel seçim
Simsi denemedim ama aşağıda oyun sormuşsun , tek başına oynayacak isen hikayeli oyunlar daha çok sarabilir. Zombilerle dolu dünyada hayatta kalmak istersen dying light oynayabilirsin , cinayet çözmek gizemli oyunlar oynamak istersen Sherlock Holmes oyunları var onlara bakabilirsin bir tanesini oynamıştım güzeldi , aksiyon oyunları denemek istersen "uncharted" "witcher 3" vs var bilgisayarı ilk defa kullanacaksan biraz zorlanabilirsin , umarım yardımcı olmuştur iyi oyunlar :)
Bilgisayarı ilk kullanmayacağım yahu
Mühendislik+bilgisayar programcılığı okuyorum ben işim gücüm bilgisayar. Tek sorun hiç oyun oynamamam
Hangisi olacağına karar versem alışacağım ama hiçbir şey beğenemedim
abov ilk mi olacak? ilkler unutulmaz seçimini iyi yap
Kendi tercihin ne ile başlamak istiyorsan onunla başla 😇
Sakın sims 4 alma rezalet bi oyun sims 3 almanı öneririm simsde şehirde istediğin gibi gezebiliyosun ve gidipte bütün dlcleri satın alma bazı dlcler çok gereksiz veya benim için gereksiz sevdiklerini al
Arada çok fark var mı peki?
Değen oyun önerebilir misin
Bilmiyorum senin keyfin bilir korsan alıcaksan sims 4 e de bakabilirsin ama ücretli alıcaksan sims 4 e bakmanı önermem neden mi şöyle karakter dışarıdan biri ile tanışsın spor yapsın diye fitness a göndercen hop fitness ücretli kardeşim 2 dolar sonra diyosun ki partiye gidiyim hop bu mekan ücretli 5 dolar bunun gibi canım saçma ücret istiyo. Sims 3 tede ücret isteyen kısıtlamalar var ama bu kadar da değil o kısıtlamalar denizin altını gezmeni vampir olmanı cadı olamanı filan sağlıyo bi yanlış hatırlamıyosam brn bi ünşversite dlcsini filan sevmiştim
Kız erkek diye ayırmana gerek yok
Sevdiklerini söylesen yeterli
Çok fazla sevdiğim oyun var ama benim en sevdiğim oyunları oynayıp sevmek için oyunlardan anlayan biri olman gerekir o yüzden favorilerimi söylemiyicem. Deadbolt : deadbolt 2D aksiyon shoter oyunu oyun fare ve wasd ile oynanıyo oynaması kolay olsada refleks gerektiren bi oyun düşmandan önce silah çekmen gerekiyor. Sleeping dogs : bu oyunda ucuzdu sanırım oyun biraz gta 4 e benziyo ana karakter hong kongta bi mafia ekibine ajan olarak giriyodu hikayesini yanlış hatırlamıyosam güzeldi zaman zaman ekipteki insanlara sevgi beslemeye başlıyodu polis ile suçlular arasında kalıyodu
Teşekkür ederimmmm
Bakacağım
steamden sims alacaksan geçmiş olsun oyundan pahalı dlc paketleri var bir yerden sonra alman gerekiyor birde bunları çünkü oyun tıkanıyor
Nereden alayım peki?
ben korsana karşıyım özendirmek gibi olmasın ama bu oyunu korsan indir çünkü bin tl yi geçik para vermen gerekir tüm dlc paketleri ve oyun ile birlikte
ya da yazı bekle yaz indirimleri oluyor steamde belki dlc fiyatları da yarı yarıya düşer
Böyle de uğraşmak istemiyorum doğrusu 🙄
şu an sims 3 129 TL, sims 4 ise 199 TL
şimdi alma 27 Mayıs ve 24 haziranda iki tane indirim olacak 27 mayısta olmasa bile 24 haziranda çok daha ucuza alırsın oyunu, dlc paketlerini de sonra sonra alırsın
Mantıklı
İlla bu oyun olmak zorunda değil
Farklı oyunlarda olur
Önerin varsa denemek isterim, pek bilmiyorum
Benim oyun kültürüm çok farklı seni sarmaz ama kendi zevkim dışı oyunlardan düşünürsem my time at portia diyebilirim, house flipper, stardew valley diyebilirim sevdiğin bir tür varsa şu olsun bu olsun diye yazarsan daha çok önerebilirim
Şunlara bakayım beğenmezsem ona göre önerirsin olur mu?
gayet güzel bi tercih
Başlangıç için iyi 😃
Oynayabilirsin sorun etme bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?