Sims oyununda ne yapabilirim? Ya da önerebileceğiniz başka oyun var mı?

Epic games kullanıyorum ama acayip memnunum çünkü arada indirimler yapıyor ve paralı oyunları ücretsiz veriyor filan. Çok iyi ondan dolayı ben epic games kullanıyorum, çünkü bilgisayarımı açtığımda da açılmıyor benimle birlikte Steam öyle değil. Bilgisayarı açtığımda ekranım açılıyor, hem de zaten Steam, dolar üzerine geçtiği için. Oyunların normal fiyatını. Hesaplarken karıştırıyorum. Hep zaten oyunlar çok pahalı. Epic games, e göre. Epic games, bazen oyunları zaten para vermeden almanızı sağlıyor. Bazen çok popüler oyunlar bile ücretsiz olabiliyor ama bakıyorum baktığım en güzel oyunlar steamde epic games'te satılmıyor ve oyunları indiriyorum ve indirdiğim an. Bu oyundan nefret ediyorum yani o kadar bekliyorum ama oyunun güzel olması ve olmaması çok karıştırıyor kafamı. Ben de ondan dolayı oyun soruyorum, bu arada ücretsiz bakıyorum. Oyuna şu anda para veremem çünkü GTA çıkacak ve ona para ayırıyorum. Zaten GTA çıktıktan sonra başka bölümle oyun oynamak istemiyorum. Çünkü bölümlü oyunlar bittikten sonra masada o bilgisayarın durması çok kötü. Çünkü tekrar açıp oynayamıyorsun. Çünkü zaten oyunu bitirdin. Esas soruma gelirsek. Sims 4 indirdim onu da epic games üzerinden indirdim. Benim her oyunu epic games'ten iner, epic games sadece başka oyun yeri kullanmam. İçerisine yama olarak. Yani bedava olarak DLC. Yükledim yani yüklüyorum. Ama DLC ler bazen gözükmüyor. Yapmak istediklerim şu güzel karakterler olsun güzel kıyafetler giydireyim güzel bir ev yapabileyim. Ya da ne bileyim katlı evler? Ofisler, hastane bu tarz şeyler ama esas yapmak istediğim. O benim paramı kazanabileceğim bir yer ilk başta zaten para kasacağım çünkü istediğimi anca öyle yapabilirim. Ya ondan sonra bütün paramı saçma sapan bir şeye harcayıp sıfırlayacağım ve baştan para kazanacağım bir hile yapmayacağım. restoran işleteceğimhile yapmayacağım dedi. Ama hile yapıp bütün DLC leri indiriyorsun. Toplasak bütün tlcler hilesiz olarak 50 bin lira yapıyor. set halinde. satsalar alırım.
Sims oyununda ne yapabilirim? Ya da önerebileceğiniz başka oyun var mı?