Ben eski klasik olan cs 1.6 ya hala devam ediyorum 😇

Yeni türler daha heyecan ve aksiyon dolu bu yüzden yeni tür oyunları tercih ederim. Fakat CS 1.6 nın yeri bambaşka , herkes çocukluğunda bu oyunu deli gibi oynamıştır hala oynayanlar da vardır senin gibi , bu yüzden CS 1.6 nın yeri ayrı :)
Doğrudur , zevkler ve renkler tartışılmaz 😅
Benim Oynadığım Oyunlar Android Telefon dan Yeni Oyunlar En Çok Bu aralar Call Of Duty Mobile Sardım Önce Pubg Mobile oynarsam çok oynardım ama Cod mobile oynamaya başlayınca Pubg fazla ilgimi çekmiyor sönük kalıyor yanında Call Of Duty Gerçekten Mobil platformda bile başarısını yüksek yansıtıyor Çok oyunculu Multiplayer Modu eğlenceli Battle Royale o kadar zevk vermiyor Cod denince akla hikaye Konu gelir ama maalesef mobil de bu olmadığı için diğer akla gelen çok oyunculu modu Ah Ulan Keşke Modern Warfare 2 de Android platforma özel Gelse burada kızıyorum Activision Yapıma Grafikler olarak çok yüksek değil zaten modern Warfare 2 Kaldırır Telefon böyle Etkileyici harita olur mu⭐

Buy2play veya Pay2play oyunları tercih ediyorum. Free2play oyunlarda hile daha rahat yapılıyor. Buy2play ve Pay2play oyunlarda ödeme yapan kişi hile yapmaya genel olarak yanaşmıyor. Hile olsa bile Free2play oyunlara nazaran çok daha az. Yani online oyun seçiminde oyunun ücretsiz olmaması benim için başlı başına artı.
Cevap
13Cevap
Eski oyunlar çok daha eğlenceli
Genelde yeni oyunlar
Genelde eski oyunları oynuyoruz ama yeni yapımlarda çok güzel sistemimiz ve cüzdanımız yettiği sürece şans vermeye çalışıyoruz :)
sadece mmorpg oynarken eski oyunları tercih ederim onun dışında seçmek gerekirse yeni oyunları tercih ederim.
Ben eski oyunları oynayamıyorum nostalji alışkanlığım yok
Eskiyi kirlettiklerinde asabım bozuluyor. insanların her alanda eskiye saygı göstermeyi öğrenmesi gerek
Online oyun sevmem gerçeği ama cs 1:6 efsanedir.
Genelde yeniyi tercih ederim ama bazen nostalji yaşamak için eski oyunlara giriyorum.
Community olarak eski oyunları tercih ederim
Oyunun kitlesine göre
Fark etmez silah ateş etsin hangısı olursa
eskilerrr bombom
Eski oyunları
Eskiler tabiki
Eski
Eski daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?