Gamer Bilgisayar başında oyun oynarken yorulduğunuzu hissediyor musunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bilgisayar başında oyun oynarken yorulduğunuzu hissediyor musunuz 🤔Ben hissediyorum belim kalkta beni bi kütlet diyor 😄 size de oluyor mu 🤔 Bilgisayar başında oyun oynarken yorulduğunuzu hissediyor musunuz? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyunlardan bazen yoruluyorum 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl evet, fiziksel değil de mental bir yorgunluk oluyor benimki fdjknfdjkş 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Benimki de 😄 belim direk kütlet beni diyor 😄 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bel ağrım oluyor :) Hissediyoruz tabi hem fiziksel hem ruhsal. 2 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 2 saat sonrasında olur bazen 😃 oynarken bağlaç yaparak oynardım bazen 😃 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Telefon başında bile sürekli hareket ettiğim için hissetmiyorum 😂 1 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl evet bilgisayar başında geçirdiğim süre zarfında yorulduğumu hissedebiliyorum 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yani ister istemez yorgunluk oluyorbel ağrısı göz ağrısı baş ağrısı bilek ağrısı omuz ağrısı :D 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Arada kalkar dolaşırım. Sureklı oturmak yorucu 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bende aynı şekilde su tüketiyorum ki hem metabolizmam hızlansın hemde hareketleneyim diye Yorumla
lllslll Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yorulduğumu bilgisayar başından kalktığımda anlıyorum desem? 😃 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. KAlkıp bir turlarım arada bir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok oynarsam evet yorgun hissediyorum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bazen zaman su gibi geçiyor. Ben hissedemiyorum. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet, çünkü bel fitigim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oyunlardan bazen yoruluyorum
evet, fiziksel değil de mental bir yorgunluk oluyor benimki fdjknfdjkş
Benimki de 😄 belim direk kütlet beni diyor 😄
Bel ağrım oluyor :) Hissediyoruz tabi hem fiziksel hem ruhsal.
2 saat sonrasında olur bazen 😃 oynarken bağlaç yaparak oynardım bazen 😃
Telefon başında bile sürekli hareket ettiğim için hissetmiyorum 😂
evet bilgisayar başında geçirdiğim süre zarfında yorulduğumu hissedebiliyorum
yani ister istemez yorgunluk oluyor
bel ağrısı göz ağrısı baş ağrısı bilek ağrısı omuz ağrısı :D
Kafam Agrıyor bazen yaşlandık :))
Arada kalkar dolaşırım. Sureklı oturmak yorucu
Bende aynı şekilde su tüketiyorum ki hem metabolizmam hızlansın hemde hareketleneyim diye
Yorulduğumu bilgisayar başından kalktığımda anlıyorum desem? 😃
KAlkıp bir turlarım arada bir
Çok oynarsam evet yorgun hissediyorum
Bazen zaman su gibi geçiyor. Ben hissedemiyorum.
Evet, çünkü bel fitigim var
Hayır hissetmiyorum