Sizde yoruluyor musunuz?

Uzun zamandır oyun oynamıyorum eskiden çok uzun saatler oyun oynardım ve bağımlı olmuştum. Sonrasında kendimden olumsuz etkiler görmeye başladım bunun yanında gözlerim ve başım aşırı derecede ağrıyordu strese giriyordum bıraktım rahatladım
Her yaştaki erkeğin bilgisayar oyununa bağlanıp günde en az 6 saatini harcamasına şaşırıyorum ya ben bilgi öğrenmek icin giriyorum. Bilgisayarı yapan insanların amacı zaten beyni uyusturup bağımlılık yapmak. Kendileri uzaya çıkıyor biz koltuktan kalkamıyoruz 😂
Evet yorulurum bir ara Silkroad Online oynuyoruz gece teamspeak 3 de 400 kişiyiz kervan çekiyoruz uyuya kalmıştım uykulu konuştuğum için millet nasıl gülüyordu gece 3-4 du sanırım bayılmışım :D
😀😀
Hayır aksine rahatladığımı ve gevşediğimi hissediyorum kızgın kumlardan serin suları atlamak gibi geliyor
Cevap
14Cevap
Yoruluyorum
Sıkılınca bırakıyorum genelde 3-4 saat arası oynarım.
önceleri 10-12 saat arası oynardım sabahlara kadar, şimdi öyle eskisi gibi oynayamıyorum
Özellikle böyle Gta falan tarzı oyunlarda eğer yapabileceğim bir şey yoksa sıkılıyorum ama yorulma olmuyor :D
evet yoruluyorum bunun sebebi de sürekli stres yapmamdan kaynaklı
göz yorgunluğu olabiliyor
göz yorulunca istek kesilip uyku gelebilir
oyunla aram yok pcde gta yuklu arada sırada onu oynarım
Turnuva haftası baya bır yorulmuştum boynum , gozlerım , belım falan.
Belli yaşdan sonra bilgisayar zekası ile oynamak zevk vermiyor online oynuyorum ben o yüzden
Sıkılıyorum ben ya anında hem de. Bir de oyunu geçemez isem hırs yaparım.
Hayır ama kitap okuyunca veya film izleyince ilk yarım saatte ZING :(
Zıpzıng 😀
He valla hala engelleyemiyorum
eski tadı yok hiçbir şeyin, hemen sıkılıp yorulmaya başlıyorum
Valorantda falan evet
Oyun değilde çalışınca daha çok yoruyorum.
Omuzlarım tutmuyor ya
Aralıksız 17-18 saat rust oynadığımı bilirim :D
Bazen evet yoruluyorum
yok yorulmam
Elbette yorulurum
Oyun oynamam
Hem yoruluyorum hem sıkılıyorum
yorucu ve sıkıcı olmaya baslıyor artık
Oyun oynamıyorum pek
Sikilma diyelim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?