Olur tabii. Neden olmasın? Sadece kadın gamer denince akla ilk gelen, yayın açıp sadece fiziğiyle konuşulan kişiler bence gamer kategorisine girmez. Çünkü o kişiler gamer değil, manken oluyor daha çok. Onlar dışında oyunlara ilgisi olan her kadın, gamer olabilir.
Tabi belli antremanlar ve çabalar sonrasında bunu elde etmeli. Gamer olarak kabul etmeyen kişilere kendimi kanıtlama çabası içine de girmem. Oyunlarda karşılaştığımda direkt göz ardı ederim. Ya da mutelerim ☾
Kadınlardan Gamer olmaz diye bir şey yoktur, her cinsten oyuncu olabilir bu bir sorun değildir ama şöyle bir şey de vardır bağımlı bir oyuncu olmasın, bağımlı birisi olmak çok kötü bir alışkanlıktır ve hastalığa dönüşebilir
kanıtlamak için çabalamaya gerek yok :) kim öyle kim değil anlaşılır Gamer olmak Çok da büyük olay değil ama bu her oyun oynayana da gamer denilecek anlamına gelmiyor işte.
Merhaba, evet kadınlardan da gerçek gamer olur. İnsanlarda şöyle bir ön yargı var, oyun oynayan kadınları yanlış anlıyorlar. Kadınların sadece erkekler için oyun oynadıklarını sanıyorlar. Tamam bazı kadınlar gerçekten de sırf erkekler için oyun oynuyor ama tüm kadınlar böyle değil. Benim çok samimi olduğum bir kız arkadaşım tanıdığım erkeklerden daha güzel, daha başarılı oyun oynuyordu. Kadınlardan da gerçek bir gamer olur, hemde çok güzel olur
Ben hiç öyle samimi oynayana denk gelmedim 2-3 kişi hariç, genelde popülerin peşinden gitme sevdasındaki ben piyenşeşimmmm diyen tipler, oyundan soğuturlar
-Gamer belli bir cinsiyeti kapsamaz, genele hitap eder. -Böyle detaylara takılmayın ve size böyle detaylara sorgulatmaya iten insanları fazla takmamaya çalışmanızı tavsiye ediyorum.