Oyun oynayamayan kişilere, beceriksiz mi yoksa yakında o da öğrenecek oynamayı mi dersiniz 🤔

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimseye beceriksiz demem. Aksine biliyorsam onun takıldığı yerleri vs yardım edip oyuna devam etmesi için motive ederim. Çok kötüyse de max acemi derim ki hepimiz bu yollardan geçtik. Bana çok iyi değilim diyen herkese 'bizde öyleydik' derim. Çünkü hiç kimse bu süreci yaşamadan oyunlarda ustalaşmadı ☾
Yakında öğrenir derim, kimse sonuçts annesinin karnında bilgisayar oynamayı bilerek doğmuyor. İleride oynadıkça gelişir. Mesela ben sol elim ile wasd tuşlarını bile kullanamaz idim ama artık kullanabiliyorum😅
Cevap
13Cevap
Beceriksiz demem
Öğrenir elbet derim. Kimse anne karnındayken oynamıyordu sonuçta. Kimisi çocukluktan beri kimisi yeni yeni🤷🏻♀️
daha iyi olacak diye düşünürüm ama herkesin potansiyeli bellidir ben onu görürüm genelde zaten :D
Beceremiyorum olmuyor bunu da beceremiyim nolucak degil mi😃😃
Yakında öğrenir. Kimse bir anda bu yeteneğe sahip olmuyor. Zamanla oynaya oynaya öğrenir ve kendini geliştirir.
Bir de imkân meselesi bu
League of Legends tarzı oyunsa lig sıralamamı etkilerse beceriksiz derim
Öğrenecek derim bilenler anasının karnından öyle çıkmadı herhalde
Beceriksiz Demem Herkes oyun oynamak zorunda Değil ki Zaten Oyun Vakit geçirmek Eğlence için
Tüm oyunların basit taktikleri var öğrenilir. Onuda yapamıyorsa ne diyim yani beynini kullan derim.
Aga cs de kolum var , ama diğer oyunlarda yok. Bu da demek oluyor ki zamanla öğrenilecek bir şey bu.
oyun oynamak doğuştan gelen bir yetenek değildir
kişi oynaya oynaya öğrenir
Öğreniriz zamanla aaa! 😂
Şahsen ben beceriksizim😂
beceriksizliğin ilgisi yok aslinda ya sevmiyordur ya da oynayamiyordur veyada useniyordur 🤙
Oyun oynamayan biri olarak hiç ilgimi cekmiyor diyebilirim
Kimse beceriksiz değildir yakında o da öğrenecek derdim
öğrenecek kaçınılmaz bir son bu
Yeteneği yokmuş derim
Boş işlerle ugrasmiyor derim😊
o da öğrenir diyorum hep..
Öğrenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?