Bildiğiniz üzere oyunlarda ya hilecilerle başa çıkmaya çalışırız ya da aradığımız bir Collectible (koleksiyonluk) eşyaları bulamadığımız zaman direk ulaştığımız yer hep çevrimiçi destek olmuştur. Hiç çevrimiçi desteğe yazdınız mı? Yazdıysanız sebebi neydi?
//Ben daha dün yazdım Gta 5 Online da son iki figürü bulamamıştım ve bu yüzden dolayı da çevrimiçi desteğe yazmıştım. Aynı gün cevap verdiler ve bulamadığım son iki figürü de toplayabildim. Rockstar Games Support
Oynadığınız oyunda bir şeyden dolayı çevrimiçi desteğe yazdığınız oldu mu?
Çevrimiçi desteklere daha önce yazdım ve problemlerimi sağ olsunlar çözdüler ama her zaman oyun ile alakalı değil aynı zamanda oyun platformlarına yazmıştım hesap sıkıntıları veya oyunun kütüphanemde görünmemesinden dolayı :) çevrimiçi destekler gerçekten bazen can kurtarıcı olabiliyorlar
Yok pek öyle bir sorun ile falan karşılaşmadım oynadığım oyunlarda, zaten genel olarak oynadığım oyunlar eski o yüzden sorun var ise öyle sorunun olması normal geliyor bana o zamanlara göre normal bir şey çünkü o 😅.
Ben yeni başladım mobile wild rift denedim sarmadı arena denedim sarmadı telefonda 60 oyun yüklü ama çoğu çöp. Yok yok ben tek takılınca sıkılıyorum 😀 ps, pc, mobile günlere ayırdım oyunlari haha. İyi eğlenceler o halde sana